Foto bij deel 26

'dus alles is terug goed tussen jou en Zayn ?' vraag ik en ze knikt.
'ooh wat ben ik toch blij voor jullie' zei ik en kleed me verder om .
'haha we verzuipen bijna in deze kleren ' zei dagmar en we schoten allebij in de lach ,ik heb van niall een t-shirt gekregen en een schortje maar het shortje paste nog redelijk goed.
'Merel is dat geen meiden short ?' vraag dagmar en ik knik .
'van zijn mama , uit ierland ' zei ik en we gingen naar beneden waar alles klaar stond voor , het filmavondtje.
Alle matrassen lagen naast elkaar en iedereen ging even op zijn matras liggen en teste hem uit , ik stond recht en liep even naar mijn handtas
'wat pak je sweety' vroeg Niall .
'mijn bril , ik wil de film kunnen volgen hé' zei ik en pakte mijn bril en zette hem op en ging bij de jongens op de zetel zitten .
'eej dat doet me denken aan toen we jullie leerde kennen , toen had je ook,je bril op , sindsdien heb je je bril niet meer op gehad hé ?' vraagt Liam en ik knik .
'welke film gaan we eerst zien' vraagt louis en ik rommel even tussen de dvd's en ik zie 'Footloosse' ertussen liggen en hou hem omhoog ,
Deze ?' vraag ik en ze kniken .
We kijken de film uit en kiezen nog een film , deze keer mag Harry kiezen en natuurlijk, kiest hij een horror , Parnomal activity 3 .
'als je bang bengt , ik ben hier hé, ik beschrem je wel sweety' fluiterd Niall in mijn oor en ik begin te blozen en de film start. ik heb de helft niet gezien omdat ik mijn ogen dicht had en Niall zat maar te lachen en te eten , hij dacht zeker dat het een komedie was . ineens zette iemand de film af en ik gilde .
' hooh rustig maar ik zet hem alleen maar af hoor' zegt Liam en iedereen begint te lachen en ik kijken hem nep-boos aan maar kan ook mijn lach niet inhouden .
'zullen we is onder de dons kruipen ?' vraagt dagmar en iedereen knikte. , iedereen ging liggen , eerst lagen Zayn en Dagmar , dan Liam dan ik en Niall en daarna Harry en Louis die vreemd genoeg heel dicht bij elkaar lagen .
'slaapwel sweety iloveyou' fluisterde Niall in mijn oor en ik giechelde.
'slaapwel Liefje iloveyou forever' fluisterde ik terug .
Ik leg mijn hoofd op Niall's borstkas en ik val in slaap door zijn vertrouwelijke hartslag.

Reageer (2)

  • 1Dlovees

    haha :D oki ;d

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    ooh
    (ik moet eigenlijk ook lachen met die film)
    snel vervolgje
    please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen