Foto bij Ch.10 - Convincing myself

(pov Joe)
''Sarah''zei ik wat narig als ik de telefoon wat steviger in m'n handen druk. Op dat moment kwam Kevin binnen. ''sorry ik moet gaan, ik bel je straks wel weer''. Ik hing op en keek op. ''Joe''begon hij zuchtend ''vind je Sarah echt leuk?''. ''Ja Kevin.. ik vindt sarah leuk'' mijn woorden kwamen langzaam maar sterk en heel overtuigend. Hij knikt ''ok'' ''dus.. het maakt e niet uit dat Maria straks met iemand anders afspreekt?''. Ik schud mijn hoofd ''Kevin.. wat is er aan de hand?''. ''ik zie hoe je naar Maria kijkt Joe, je vind haar nog wel leuk en je ziet er zoveel gelukkiger uit dan met Sarah''. Ik keek hem geschrokken aan ''Kevin! Ik vind Sarah leuk! Niet Maria!, zij is gewoon een vriendin''. Kevin liet een diepe zucht ''waarom lieg je tegen jezelf?''. Ik begon te lachen ''ik lieg niet tegen mezelf, ik vind Sarah echt leuk!''. '''Joe''. Ik keek hem met een dodelijke blik aan dat hij moest stoppen. ''goed,,'' Hij stond op en liep naar de deur ''nog een vraagje''. Ik knik ''waarom heb ik het idee dat je jezelf probeert de overtuigen en niet mij?''.
Die vraag kwam hard aan. Kevin verliet m'n huis weer en ik liet me neervallen op de bank en pak een kussen en schreeuwde erin. Winston keek me met een schuin hoofd aan.
Met elke ademhaling heb ik het gevoel alsof ik mezelf verlies. Ik vind Sarah leuk, haar ogen die chocolade bruin zijn, en de manier waarop haar haar precies bij haar gezich past. Ze is slim, grappig, mooi. Ik bedoel, hoe kan ik nou niet voor haar vallen? Zo'n meisje kan ik niet laten lopen. En toen kwamen de woorden van Kevin weer terug. Misschien ben ik mezelf aan het overtuigen.. En het werkt niet.,

(pov Maria)
M'n telefoon ging over en keek naar de display. Het was Kevin. Ik nam op ''hey, met Maria''. ''hey met Kevin''. ''waar bel je voor?''. ''wil je morgenavond bij ons komen eten? ons hele gezin is er, en Danielle en Rieneke ook dus ik dacht misschien wil Maria ook wel mee-eten''. Ik glimlach ''jah, lijkt me leuk, waarom niet''. ''cool, kom maar rond een uur of 6 of half 7''. ''is goed'' ''bye'' ''bye''. Ik leg m'n telefoon weg en keek met Allyson baby tv. Ondertussen was ik wat aan het neuzen in m'n boeken. Ik keek naar buiten, de zon scheen, ookal stond er een frisse windje. ''zullen we een frisse neus hallen Allys?''. Ik pak haar jasje en deed hem om en deed haar een mutje op. Ik leg haar in de kinderwagen en liepde deur uit. De wind vloog door m'n haren en genietend sluit ik m'n ogen. Ik liep door de straten heen en keek naar Allyson die weer in slaap dommelt. ''dit zou veel gezelliger zijn met nog een persoon, denk je niet?''. Ik zucht en liep een stukje verder. Terwijl ik de kinderwagen vooruit duw kijk ik om me heen en zie hoe de takken van de bomen steeds heen en weer waaien. Na een tijdje liep ik weer terug naar huis en Allyson lag al in de kinderwagen te slapen. Ik glimlach en til haar er voorzichtig uit en liep naar m'n kamer en leg haar in haar wiegje.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen