Foto bij Confusing feelings - Zayn Javadd Malik - 3

1. Dit is een van de weinige Zayn stukjes, er komen ook weinig Cher stukjes Daar gaat part 3 over (ik wil jullie niet bij hoofdstuk 3 al gek maken voor part 3)
2. Ik kan maar 1 stukje per dag schrijven en ik moet dus kiezen voor welke story... in het weekend kan ik meer posten, en ik doe mijn best.
3. Wat leuk dat ik zoveel vaste lezers heb! Dat maakt me echt heel blij =D

'Ik ben thuis' ik gooi mijn jas op de bank. Het is verassend stil in huis. Ik loop naar de slaapkamer waar ik Cher vredig zie slapen. In de keuken open ik de koelkast en haal er een blikje Red Bull uit. Ik neem een grote slok en lach om de harde boer die er uit mijn mond komt. De eerste tonen van What Makes You Beautiful galmen door de kamer. Ik storm op mijn telefoon af en neem hem op. 'Zayn' neem ik op. 'Hé schat met mij, ik wilde je even bellen omdat ik nieuws voor je heb' zegt mijn moeder blij. 'Wazzup' ik laat me op de bank zakken. 'mijn achterneef Rachoud belde net. Hij vertelde dat hij een prachtige bruid voor je heeft gevonden' Nee! Nee! Nee! 'Mam, ik heb een vriendin en ik ben ongelovelijk verliefd op haar' roep ik boos. 'Zayn, ik wilde eerst ook niet uitgehuwelijkt worden, want ik had toen ook een vriendje, maar toen ik eenmaal met je vader getrouwd was hield ik ook van hem' 'Mam, begrijp het nou! Cher is zwanger en jij denkt aan uithuwelijken!' schreeuw ik. Mijn stem slaat bijna over. 'Zayn, vanavond is de eerste ontmoeting. Je kunt er gewoon heengaan en dan kijken wat je van haar vindt. Als je haar niks vindt, kunnen we altijd nog een andere oplossing bedenken' ik zucht diep. 'ik ga wel, je zult zien dat ik liefde op de eerste plaats zal zetten' mijn moeder zucht diep. 'Kom straks om zes uur naar mij, dan gaan we er samen heen' ik stem met tegenzin in en gooi mijn hoofd naar achter. Mijn moeder heeft al opgehangen. Ik zie op de kop dat Cher in de deuropening van onze slaapkamer staat. Ik draai om en kijk in haar betraande gezicht. 'Je gaat me verlaten?'

I promise, vanavond nog een stukje (heart2)
Lots of love
Destiny

Reageer (7)

  • MOIiscool

    ik wet bijna zeker dat courtneiy is hihi en neeeee hy mag cher niet verlaten

    1 decennium geleden
  • Marieke1D

    Nee, hij mag niet Cher verlaten voor Courtney :c

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    sneel veerder (H)

    1 decennium geleden
  • ShadeOfMusic

    ik denk ook courtney,
    maar zayn gaat cher echt niet verlaten voor courtney
    anders gaat Zayn fucking Jawaad Malik eraan!
    snel verder <2

    1 decennium geleden
  • Jaidon

    @ Reacties. HAHAH idd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen