Foto bij deel 24

Dagmar spreekt

we zagen Liam en Zayn in de keuken verdwijnen en ik wist al over wat het ging.
even later kwam Zayn de woonkamer in gelopen en hij bleef even stil staan , en iedereen keek hem aan , hij was aan het huilen ik heb hem nog nooit zien huilen.
hij keek recht in mijn ogen waardoor ik me inees heel schuldig voelde en ik kijk maar snel weg , waardoor hij naar boven liep .
Ik kon het ook niet bedwingen en tranen rolde over mijn wangen.
'ik denk dat het tijd word om naar huis te gaan hé?' vraagt Merel en ik knik.
'Sorry jongens, we gaan naar huis' zei ze en de jongens bergrijpte het. we namen afscheid van iedereen behalve van zayn die niet meer naar benenden is gekomen . ik wist nu zeker hij zit er mee in dat ik kwaad ben , dus hij houd van me ...
'dagmar we zijn thuis , dagmaar hallo' en ik opende een beetje mijn ogen en zag Merel voor mijn gezicht .
' eindelijk je bent wakker , kom slaapkop , je bent int slaap gevallen' zei ze en ik stap de auto uit en pak mijn koffer , merel doet de deur open en we gaan naar binnen , alles lag nog hoe we het hadden achtergelaten.
Ik ging naar boven en pakte mijn koffer uit , en ik leg alles op zijn vaste plaats.
'Dagmar wat wil jij eten ' roept Merel die benenden aan de trap sta .
'Pizza is goed' riep ik terug en ik ging verder met uitpakken , toen alles uitgepakt was , ging ik op mijn bed zitten en pakte mijn mac er even bij ik ga op facebook en dan op twitter , Zayn had iets getweet
@zaynmalik Im so sorry ...
Ik deed mijn mac met een klap dicht en legde hem aan het einde van het bed ik en sta op en ga naar benenden , en ik zie dat er een briefje ligt.
'ik ben naar de pizzaria , stuur een berichtje wat je moet hebben , als je geen berichtje stuurt dan is het een magaritta xxx Merel'
In plaats van te komen zeggen , nee een briefje , wat heb ik toch een slimme nicht .
Ik pakte mijn iphone en stuurde een sms naar merel dat ik een pizza tonno moet hebben .
Ik ga in de zetel zitten en zet de tv aan , the ellen show was bezig en besloot te blijven kijken even later kwam merel binnen met 5 dozen .
'kon je niet kiezen ofzo , Merel 5 pizza's is wat teveel voor ons met 2 hoor ' zei ik en ik lachte .
' en daarom ben ik hier' ik draaide me om zag Niall staan en ik verschoot me .
'oeps heb ik je laten schrikken , het spijt me ' zei hij en hij ging aan tafel zitten .
'geeft niets maar , waarom ben je hier ?' vraag ik .
'Louis en Liam zij naar hun vriendin en harry is naar zijn familie er was iemand jarig ofzo , en ik dacht zal ik eens naar mijn vriendinnetje gaan hé ' zei hij en hij gaf Merel een kus .
'hooh wacht en Zayn dan ?' vraag ik en ik loop naar hem toe en ga naast hem zitten .
'die zit thuis' zei hij gewoontjes.
Ik voel een steek door mijn hart , ik moet naar zayn toe , hij hoord nu niet alleen te zijn , ik heb hem ongelukig gemaakt en ik wil juist voorkomen dat hij ongelukkig is .
Ik sta recht en loop naar boven , daar pak ik mijn handtas en doe mijn iphone en een beetje make-up er in , ik loop naar benenden en pak mijn jas en een sjaal en ik doe ze allebij aan , ik loop nog naar de woonkamer om te zeggen dat ik naar Zayn ben , en ze knikte . ik pakte nog snel een pizza mee en mijn autosleutels , op naar zayn .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen