Foto bij Ch.8 Jealous much?!

(pov Joe)
''Wat was dat?!''vroeg ik geirriteerd als we Sarah thuis hadden afgezet. Nu waren het alleen ik, Nick en Kevin. Danielle was bij Maria sinds we hun al eerste hebben afgezet. Kevin keek me aan in de achteruitkijkspiegel en fronste ''wat was wat Joe?''. Ik keek Nick boos aan ''lieverd? Schat? Sinds wanneer zijn jullie twee een koppel?''. Nick draaide zich om en keek me verbaasd aan ''waar heb jij het over? Ik ben gelukkig met Rieneke, ik maakte gewoon wat grapjes, en btw, waarom zou het jou boeien? Jij hebt Sarah''.
Mn ogen werden groot toen ik me realiseerde waar ik boos om werd.''het..het maakt mij niet uit''stotterde ik ''ik was gewoon... nieuwsgierig''. Ik kon gewoon op geen enkele manier jaloers zijn. Dat kon gewoon niet.
Kevin trok z'n wenkbrauw op en parkeerde bij ons huis. Ik stapte uit de auto en ren meteen naar binnen en plof neer op de bank. ''oh je blijft eten vandaag?''vroeg m'n moeder. Ik knikt en zette de tv aan.
Wat is er in hemelsnaam met me aan de hand?

(pov Kevin)
''Nick?'' begon ik als Joe het huis in liep ''denk je niet dat Joe.. nog gevoelens heeft voor Maria?''. Nick begon te lachen ''was dat niet duidelijk dan? Hij leek woedend toen ik Maria schatje en weet ik veel wat noemde''.
We liepen de keuken in en Kevin schoof me een blikje cola over de keukentafel heen die ik behendig te pakken kreeg. ''hoe kan hij het niet inzien dat hij haar nog leuk vindt? Ik bedoel.. hij zondert zich helemaal af wanneer hij naar haar kijkt, hij lacht veel meer als ze bij haar is, alleen Joe en Sarah zijn de enige die niet zien dat Joe verliefd op Maria is, ik hoop gewoon dat'' ''dat ze weer bijelkaar komen?''vroeg Nick die z'n schoduer ophaalt. Ik knik ''niet dat ik Sarah niet aardig vind maar hij is zo veel meer gelukkiger met''. Op dat moment kwam Joe de keuken binnen. ''waar hebben jullie het over?''vroeg hij. Nick en ik keken elkaar aan en probeerden op een excuus te komen. Joe pakt een klas water en keek ons aan. Hij leek verdacht en op z'n hoede.
''gewoon.. over Maria''zei Nick en ik zag hoe Joe z'n flesje bijna liet vallen. ''ja? wat over haar?''vroeg hij nonchanlant.
Dit kan Nick wel, aangezien de sukkel ons ook in deze problemen heeft gebracht. Nick draaide zich om en keek me aan zodat Joe z'n gezicht niet zag ''let op zijn gezicht''zei hij geruisloos. Hij draaide zich weer om ''oh niet veel.. ik heb gewoon gehoord over die ene jongen.. die Maria wel zag zitten''. Ik hield me lach in toen Joe iets te hard in z'n flesje kneep ''e..echt? wie is het?''. ''oh dat kunnen we niet zeggen.. maar we zorgen ervoor dat hij en zij bijelkaar komen! Ik heb een date geregeld op Maandag.. Ja dat klopt.. dat is over twee dagen''. Joe spuugd z'n water uit en mompeld wat boos als hij naar z'n natte kleding kijkt en loopt naar de wasmachine. Ik gaf Nick een high-five. ''wat is je plan?''. ''we moeten een jongen zien te regelen voor Maria, voor maandag''. ''maar zo krijgen we hun toch nooit bijelkaar?''. ''geloof me.. Joe wordt jaloers''. Ik keek hem grijnzend aan ''goed idee broertje, goed idee''.

mwuahha schrijf inspi!!

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen