Foto bij Ch.7 - The Zoo

(pov Maria)
Het was zonnige winderige dag, terwijl ik de kinderwagen vooruit duw met Allyson in de dierentuin. Kevin had Danielle meegenomen. En Rieneke en Nick waren mee. Joe liep achter me samen met Sarah. De rest wist wat ik voor Joe voelde, maar waarom hij zelf niet? Nick en Rieneke liepen naast me terwijl Joe en Sarah achter me liepen in hun eigen wereldje. Joe liep met z'n handen in z'n zakken terwijl Sarah haar handen om zijn arm heeft gewikkeld. Nick sloeg een arm om m'n schouder ''ik weet niet wat prettig is, dat het zonnig is en niet verschrikkelijk heet, of dat ik honger heb''. Rieneke keek hem raar aan ''jij bent echt niet te geloven hea Nick''. Hij grijnst ''dat zeggen mensen wel vaker''. Nick keek Rieneke glimlachend aan door z'n zonnebril als vermoming, net als zijn andere broers. Ook hebben ze alle drie een baseball pet op. Achter me hoor ik mensen lachen en tot grote ergenis waren dat Joe en Sarah. Ik frons en zuchtte en laat mn haar als een gordijn voor m'n gezicht vallen. We liepen naar de reptielen toe. Ik haalde allyson uit de kinderwagen en liet haar ook kijken. ''relax''fluistert Nick in m'n oor. Ik keek hem aan. ''laat hun je dag niet verzieken''. Ik glimlach ''dankje Nick''. Hij glimlacht en neemt Allyson van me over. Naast ons stond een oudere echpaar. ''oh John moet je dat zien''. Ik zag Joe opkijken en snel naar Nick kijken die Allyson vast heeft. Nick glimlacht en drukt een kus op m'n voorhoofd om de echtpaar nog wat te laten zien voor z'n eigen entertaiment. Ik begon te blozen en duw hem weg. ''is dat niet de schattigste gezinnetje die we ooit hebben gezien? dat doet me denken toen onze kinderen nog baby's waren''piepte de vrouw. De man glimlacht ''inderdaad Marriet''. Nick begon te lachen. Ik werd rood en pak Allyson van m af en leg haar weer in de kinderwagen en duw hem het reptielenhuis uit. ''Maria schat! wacht! lieverd!". Nick rent achter me aan. Ik werd rood en liep verder. Gevolgd door de anderen. ''what te hell Nick?''vroeg ik als Nick lachend voor me stond ''sorry, ze keken ons zo aan,.. ik wou alleen een beetje lol, sorry''. Ik zucht ''doe dat nooit meer''. Rieneke grinnikt ''ik geef toe.. het was grappig''. Ik stop Allyson goed in en druk een kus op haar voorhoofd. ''zullen we terug gaan? ik heb t gevoel alsof we rondjes lopen''zegt Kevin na een tijdje. Ik knik en samen liepen we het park uit. Nick sloeg z'n arm weer om m'n schouder. Achter me voelde ik een paar ogen branden.Ik keek achterom en keek in twee bruine ogen die m'n adem stokte. Woede en haat flitste voorbij voordat hij wegkeek naar Sarah die er naast liep.

(pov Joe)
Ik keek Nick raar aan toen hij Maria vroeg op hem te wachten en zo de aandacht trok van de omstanders in het dierenpark. Schat? Lieverd?
What.the.Hell!?.
Sarah keek me aan ''schat? gaat het?''vroeg ze duidelijk bezorgd. Ik knik en glimlach. Misschien niet op dit moment, wel als Nick z'n arm van Maria af haalde. ''t gaat''glimlach ik en loog.

Reageer (2)

  • Frederique95

    oeeewwww snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Yeah! Hij vind haar nog leuk!
    Dan kan alles toch nog goed komen =D
    Weer erg goed geschreven meis!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen