Foto bij 3. Emily

Ik draai me om. Er staan twee jongens achter ons. Een blonde, met blauwe ogen en een met donker haar en donkere ogen. 'Graag.' lach ik. De blonde komt naast me zitten en steekt zijn hand uit. Ik pak hem en schud hem lachend. 'Niall.' zegt hij. 'Emily.' antwoord ik met een grote grijns. Ik kijk hem aan. Wow, hij heeft echt mooie ogen. De andere jongen stelt zich voor als Zayn. 'Oke, eens even kijken...' mompelt Niall. Hij pakt de tentstokken. Zonder enige moeite steekt hij ze in elkaar. Zayn pakt het doek en steekt de stok er door heen. Britt en ik staan er van te kijken. Soms voel ik me echt dom, haha. Binnen 10 minuten staat de tent. 'Tada!' zegt Niall lachend. 'Dank je wel!' zeg ik, blozend. Ik kijk naar Britt en Zayn, die in een discussie zitten over hoe ze de haringen er het best in kunnen doen. Ik lach.
Als alle haringen er in zitten en onze spullen in de tent liggen, zitten we met z'n vieren in het gras. 'Hoe lang zijn jullie hier al?' vraag ik nieuwsgierig aan Niall. 'Een week, ongeveer. Dit is de camping van de vader van een goede vriend van ons. Dus we mogen hier zolang staan als we willen.' Ik kijk hem met grote ogen aan. Dat is echt cool. 'En jullie dan?' vraagt Zayn. We vertellen dat we met z'n tweeën door Engeland trekken. 'Vet!' roept Niall uit. Ik vertel hem nog wat dingen wat we beleefd hebben. Hij luistert aandachtig en stelt soms vragen. Ik besef dat ik hem echt super aardig vind.

We hebben nog een tijdje zitten praten. Langzaam wordt het donker. Er komen drie jongens aan gelopen. 'He Zayn, Niall, komen jullie ook nog even helpen?' vraagt ze jongen die ons vanmiddag geholpen heeft, Liam heet hij geloof ik. Zayn en Niall staan op. 'En wie zijn dit?' vraagt een van de andere jongens lachend. De jongen steekt zijn hand uit. 'Ik ben Harry.' zegt hij. 'Hee, ik ben Emily.' De andere jongen stelt zich voor als Louis. 'Zullen we morgen anders met z'n alle iets doen?' stelt Zayn voor. Britt en ik kijken elkaar even aan. Britt knikt lachend. 'Is goed!' zeg ik. Niall lacht. We nemen afscheid. Daarna lopen ze weg. Britt en ik ritsen de tent open en gaan erin zitten. Dan begint Britt enthousiast te praten.
'Ooh Britt, Zayn is zo schattig! We hebben de hele tijd zitten praten enzo en hij was echt super aardig!' Ze straalt helemaal. Ik lach. Als Britt iemand leuk vindt, kan ze nergens anders meer over praten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen