Foto bij 16.

Who's that sexy ass? ^^
It's Justin Drew Bieber,, BITCH!

Louise Alicia Mac Kibbin

“Ik denk dat ik maar is naar huis ga.” zei ik terwijl ik aanstalten maakte om weg te gaan. “Nee wacht..” “waarop?” vroeg ik botter dan bedoelt. “Eeeuhm.. Ik dacht misschien wil je een film samen kijken.” “Oh oké dan.” zei ik iets wat twijfelend. Justin glimlachte lief. Hij was zo schattig als hij dat deed. Selena heeft maart geluk met zo een jongen als Justin.
Ik was zo in gedachten dat ik niet eens door had dat Justin met een bak popcorn een twee glazen cola terug naast me was komen zitten. “Heb je al een film?” ik schrok op uit mijn gedachten en liep naar de kast waar alle dvd’s stonden. Ik pakte snel een dvd zonder te kijken welke het was en gaf hem aan Justin, die hem in de dvd-speller stopte.

Na de film waren Justin en ik in een ‘diep’ gesprek geraakt. “vertel eens wat meer over jezelf.” vroeg Justin geïnteresseerd. “wat wil je van me weten?” vroeg hem waarna ik een beetje dommig grinnikte. “Gewoon vertel eens wat.” drong Justin aan. “Eeeuhmm.. Ik ben Louise Alicia Mac Kibbin en dat was het eigenlijk wel” zeg ik terwijl ik een slok neem van mijn cola dat nog op tafel stond.”Nee, serieus ik wil meer van je weten..” zeg Justin hoofdschuddend. “Okay, ik ga je vragen stellen.” Zeg Justin met een glimlach. Ik knik langzaam terwijl ik mezelf beter op de bank neer zet. De hele tijd hadden Justin en ik een keurig afstand van 30 centimeter gehouden. “Heb je een vriendje?” kwam Justin meteen met de deur in huis vallen. Direct kreeg ik een brok in mijn keel dat ik weg slikte. Ik schudde mijn hoofd zachtjes. Proberend de op komende tranen tegen te houden, beet ik op mijn lip. Justin zag dat ik het moeilijk kreeg en sloeg een arm om me heen. Met zijn hand ging hij troostend over mijn rug heen terwijl zijn andere nog steeds veilig om me heen lag. Langzaam liet ik mijn tranen de vrije loop en snikte zachtjes. “Wil je wat water?” vroeg Justin lief. Ik knikte zachtjes waarna Justin opstond. Snel veegde ik de tranen onder mijn ogen weg en probeerde weer terug kalm te worden. Al snel kwam Justin terug met een bekertje water. Ik dronk het bekertje water leeg en vroeg Justin waar het toilet was.

Ik voelde me zo dom op dit moment. Ik huilde nooit in het openbaar, maar net met Justin was het opeens anders. Het voelde plots alsof het kon. Zuchtend keek ik in de spiegel. Mooi, ik voelde me niet alleen een wrak ik zag er nu ook nog eens zo uit. Ik veegde de zwarte restjes mascara onder mijn ogen weg. Ik wilde helemaal niet huilen nu denkt Justin vast dat ik een huilebalk ben. Ik keek nog snel in de spiegel voordat ik de wc weer uitliep.

Yo Yo Yo!! Ik ben echt blij dat het weer zomer word! Ik heb het echt gemist!! ;D
xo

Reageer (1)

  • Herondales

    JE BENT OOK EEN HUILEBALK.
    Nee grapje.
    Haha.
    Oké niet grappig ik weet het.
    Ik ben ook blij met de lente/zomer.
    Weetje wat mn moeder zei bij die foto's van Justin?
    Ze ging van: "Nou hij lijkt net zo'n homomodel."
    Snel verder, haha (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen