Foto bij 1. Emily

Hier is ie dan, ons eerste hoofdstuk! Hij is wel een beetje kort, maar we moeten er nog even inkomen! Hope u like it x

Emily

Ik loop over het strand, met mijn beste maatje Britt aan mijn zijde. We zijn samen op vakantie in Engeland, onze eerste vakantie zonder ouders. Het was al onze droom geweest sinds de brugklas. Samen er op uit, meer van de wereld ontdekken. Allebei hebben we een grote rugzak op, Britt met onze kleren en kussens, ik met de tent, de matjes en het eten. We trekken rond langs de kust. Het is geweldig zelf te kunnen bepalen waar je heen gaat en waar je slaapt.
Ik doe mijn rugzak af en plof in het zand. 'Even pauze.' zegt ik lachend. Britt komt naast me zitten. We staren een tijdje zwijgend naar het water. 'Het is hier echt prachtig.' zucht Britt. Ik knik. 'Zullen we anders even zwemmen?' stel ik voor. Britt stemt in. We kleden ons uit en lopen in onze bikini, die we onder onze kleren aanhadden, het water in. Britt slaakt een kreet. Lachend kijk ik haar aan. 'Wat?' 'Het is koud...' mompelt ze. Ik lach en spetter haar helemaal nat. Ze lacht en drukt me onder water. Na een tijdje nog 'gevochten' te hebben, liggen we allebei op onze rug te drijven op de golven. 'Waar zullen we vanavond heen gaan?' vraag ik. Britt denkt even na. 'We kunnen kijken of er ergens aan het strand een camping is? Of we kunnen ook op het strand slapen?' Ik ben meteen enthousiast. 'Dat lijkt me geweldig!'
Na een kwartiertje drijven lopen we het strand weer op. We ploffen neer naast onze spullen. Ik pak twee broodjes uit mijn tas en geef er een aan Britt. Zwijgend eten we het broodje op. Daarna doen we onze rugzakken weer op en lopen we verder. Ik pak mijn iPod en geef één oortje aan Britt. Ik zet My Love van Sia op. Britt zingt zachtjes mee. Dit moment is echt perfect. Zon, zee, strand, muziek en Britt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen