Foto bij Ch.5 - Massage

(Pov Maria)
De volgende ochtend pak ik mn spullen en deed Allyson in de maxicosi. Ik glimlach ''we gaan naar huis Allys''. Ze keek met me met grote doinerbruine ogen aan. Mn moeder komt de kamer binnengelopen ''oh ben je al klaar?''vroeg ze lachend. Ik knik ''helemaal''. Ik pak Allyson haar maxicosi en mn tas vol kleren en liep naar de balie en checkte ons uit en liep naar de auto. Ik zet Allyson vast achter en ging voorin zitten. Mn moeder reed naar huis. Toen we thuis kwamen zag ik overal slingers. ''maam!''. Ze begint te lachen ''dit was niet mijn idee''zei ze grijnzend. Ik keek haar vragend aan ''papa?''. Ze schud haar hoofd. We reden de oprit op en ik zag Joe staan. Ik glimlach en stap uit en haal Allyson uit de auto. ''Welcome home''grijnst Joe. Ik liep naar hem toe en glimlach ''heb jij dit geregeld?''. Hij knikt. ''en.. Sarah dan?''. ''Ze is niet mee''. Ik glimlach ''goed''. Ik loop naar binnen en zag dat het daar ook versierd is. Ik glimlach ''je hebt goed je best gedaan''. Hij grijnst ''natuurlijk''. Joe haalt een cadeau achter z'n rug vandaan. ''oh dat had je niet hoeven doen''. ''ik sta erop''glimlacht hij. Blozend pak ik het aan en zet Allyson op de bank. Ik pak het uit en zag een jurkje voor Allyson en een jurkje voor mij. Er viel een doosje op de grond. Ik pak hem op en keek Joe aan. ''maak maar open''. Ik maak hem open en er zat en armband in met Allyson haar naam en geboortedatum en die van mij. ''wauw Joe.. hij is.. prachtig''. Hij grijnst ''fijn dat je hem zo mooi vindt''. Ik knik. Hij pakt het armbandje van me af ''zal ik je helpen?''. Ik knik en strek mn arm naar hem uit. Voorzichtig doet hij het armbandje op mn pols.

(pov Joe)
Ik maakte haar armbandje vast en strijk zachtjes met mn vingers over haar pols. Ze glimlacht en trek haar arm weer weg. ''bedankt Joe''. ''geen dank''. Ik keek haar in de ogen aan en kwam dichterbij. Allyson begon te huilen en snel wendt Maria haar hoofd af. Ik zucht. ''sorry Joe, dit kun je niet maken''zei ze en liep naar Allyson en hield haar uit de maxocosi. Ik ging op de bank zitten. ''ik breng Allyson naar boven''mompeld ze en liep naar boven. Ik zucht en zet mn handen in het haar. Ik pak het jurkje van Allyson en streel met m'n vingers over het stof. Ik zucht en stond op en liep het huis uit. Ik trok mn jas steviger om me heen en liep terug naar de auto en reed terug naar huis. Ik liep mn huis in en gooi de sleutels op tafel en deed mn jas uit en gooide hem over de stoel en ging op de bank zitten en zette de tv aan.
Sarah komt binnen ''Joe schatje, ik heb je gemist''. Ik glimlach ''ik jou ook''. Ze ging op mn schoot zitten. Ik glimlach en leg mn armen om haar heen. ''je ziet er moe uit''. ''ben ik ook''. ''hmm zal ik je dan maar een beetje energie geven?''vroeg ze grijnzend en drukte kusjes in mn nek. Na een tijdje duw ik haar weg ''even niet ok? ik.. ben moe''. ''zal ik je anders een heerlijke massage geven?''. Ik knik. Ze pakt mn hand en loopt naar boven. Ik loop mee en trok mn shirt uit en ging op bed zitten. Sarah ging op mn kont zitten en ik genoot van haar handen en van de massageolie. Genietend sloot ik mn ogen en laat haar handen het werk doen.

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Snel verder!!<333
    Goed geschreven!! (H)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Mmm een masage kan ik ook wel gebruiken! =D
    HEerlijk! Hahaha goed geschreven meis!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen