Foto bij Chapter one, part one: Saying goodbye.

January 6th

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • Aplin

    Gosh, ik heb heel wat bij te lezen door de vier dagen die ik aan zee zat, maar ik ben echt blij dat ik nu bij jou verhaal aanbeland ben. Dit eerste hoofdstukje is echt al geweldig, en ik kan gewoon niet wachten op de rest. Daarom ga ik nu heel erg vlug het volgende hoofdstuk lezen!

    1 decennium geleden
  • Vivianne

    ik wil zo heel erg graag een nieuw hoofdstukje
    snel verder xx

    1 decennium geleden
  • ITwizz

    zo leuk!

    1 decennium geleden
  • Bennedict

    I can't believe were here right now. Ik bedoel, je schrijft vanuit Hollyboo, dus we gaan denken wat zij denkt en alles. En dan kan ik waarschijnlijk niet anders denken dan: "Waarom doe je dit? Waarom is Zayn zo leuk? Waarom is Lou hier niet? Waarom date iemand anders Zayn niet? Waarom voel ik dit? Waarom ga je niet verder? Waar is mijn XXL bak van Ben & Jerry's?"
    Snap je?
    Either way: I'll love it.
    Ik ga alleen in ieder hoofdstuk denken:
    LOOOOOOUUUUUBEEEEEAAAAARR

    1 decennium geleden
  • Cillessen

    Publisher heeft zeker gelijk. Toen ik het stukje las dat ze uit elkaar gingen vond ik het zo zielig voor Louis, dat ik Holly toen stiekem al een klein beetje haatte.. Ik wil echt zo graag weten wat er allemaal gaat gebeuren dus laat ons alsjeblieft niet te lang wachten!

    Super mooi geschreven <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen