In life we have decisions to make, paths to take and opportunities to take advantage of.

Zaterdag 21 oktober 2006


~ Mila Adams

Met een zucht kom ik uit mijn bed. Het is 5 uur in de morgen en als ik me nu niet haast kom ik zo te laat op mijn werk. Iedere normale tiener zou nu nog in zijn of haar bed moeten liggen. Maar, jammer genoeg voor mij, ben ik niet normaal. Ik ben weer die ene gek die om half 6 moet beginnen met werken.
Snel trek ik wat kleren uit mijn kast en trek die aan. Tijd voor een douche heb ik niet, tot mijn spijt. Ik heb gister ook te horen gekregen, dat ik als ik 18 ben, weg moet uit het weeshuis. Frederique zei dat ze ging proberen om iets te regelen zodat ik kan blijven. Misschien iets als begeleider en dat ik dan in plaats van loon een slaapplek, eten, stroom en water krijg. Ik zou dan af en toe iedereen moeten halen of moeten wekken. Niet zo`n ramp, lijkt me. Als ik daardoor nog even hier kan blijven, vind ik alles best.

‘Ja ik ben te laat, ik weet het,’ mompel ik als ik de bakker in storm. Ook al zijn het maar 10 minuten, mijn baas houdt er niet van als je te laat bent. ‘Nou vooruit, begin maar met het bruine tijgerbrood. Ik trek snel een schort aan en zet een netje op. Brood met een paar haren ertussen lijkt mij niet bepaald lekker. Zo snel als ik kan begin ik met de ingrediënten te zoeken en ze in de juiste machine te gooien. Als je erover na gaat denken is dit best eentonig werk, maar wel werk waar je niet bij na hoeft te denken. Het gaat allemaal op de automatische piloot. Soms is dat ook wel lekker. Gewoon even lekker niks doen. Je kan het vergelijken met hardlopen. Als je aan het hardlopen bent, denk je na verloop van tijd ook helemaal nergens meer aan.


Yaay, weekend!
Dus, jullie hebben allemaal tijd om
een reactie en een kudo
achter te laten <3
(flower)

Reageer (5)

  • jerasu

    SNel verder!

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Snel verder <3 Kudo is gegeven! =D

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    Het lijkt me echt vreselijk werk, alleen al omdat je zo vroeg moet opstaan
    maar aan de ene kant, je bent smiddags wel lekker vrij...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen