Foto bij 15.

Serieus,, Ik HOU van Winnie..

Louise Alicia Mac Kibbin

Justin schoof het gordijntje open. De blik op zijn gezicht was gewoon onbetaalbaar. Ik schoot in lach, ik lachte zo hard dat alle andere mensen in de winkel ons geamuseerd aan keken. Nou ja, sommige keken geërgerd maar, zij hebben gewoon nooit lol in hun leven. Justin keek me geïrriteerd aan. “Het staat je prachtig hikte ik.” Waarna Justin een grom liet horen.

Terwijl Justin zich terug omkleden sms’te ik met Selena ze zou morgen terug komen. We hadden afgesproken dat Justin en ik een verschrikkelijk pak zouden kopen. Wat hij echt gaat aantrekken krijgt hij pas te zien op de dag zelf. Ik sms’te Selena hoe het hier ging een deed er een foto van Justin bij die ik stiekem had gemaakt. Hij had een verschrikkelijk paars pak aan. Zo’n een kleur paars die bijna tegen roze aan licht, zijn gezicht was niet al te vrolijk wat de foto nog grappiger maakte.

Al mokkend kwam Justin de kamer binnen gewandeld. Pattie liep meteen naar Justin toe. “Je ziet.. Er.. GEWELDIG UIT!” zei ze waardoor Justin een frons op zijn voorhoofd kreeg. We hadden dat lelijke pak gekocht. Justin was het er niet mee eens, maar gelukkig ben ik heel erg overtuigend. Haha. Pattie bekeek Justin goed van alle kanten terwijl ze hem vertelde hoe goed hij eruit zag. Pattie wist van ons plannetje en ze vond het zelf ook wel een leuk idee. Justin kreeg zichtbaar meer vertrouwen waardoor hij steeds zelfverzekerder zijn outfit showde.

“Morgen komen Ryan en Chaz” zei Justin uit het niets. Ik knikte maar dommig. Morgen gaan we voor zijn bruidsjonkers een mooi pak uitzoeken. Daarna ga ik met Selena de Jurk passen die mijn tante voor haar gemaakt heeft. Selena en ik waren best goede vriendinnen geworden. We sms’te heel vaak, ze was een heel leuk meisje.


Heeey babieees,
Beetje slecht hoofdstukje but,,hoe was jullie weekend?? Mijne goed want ik was zondag jarig!! (:
Nu eindelijk 15!!
xo

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen