---3 weken later---

---Justine---

Het was 20u ’s avonds en ik was bezig met mijn koffer aan het inpakken. De jongens zouden hier rond 21u zijn, niet meer lang wachten dus. Na mijn koffer te hebben ingepakt liep ik naar buiten, de frisse wind sloeg in mijn gezicht. Ik opende de deur met mijn sleutel en liep naar boven. Daar opende ik nog een deur en toen was ik eindelijk in het appartement. Ik pakte mijn koffer uit, en ging daarna in de zetel liggen. Ik was echt moe, ik had vannacht namelijk niet geslapen, ik moest de hele tijd denken aan Harry. Ik deed mijn schoenen af en nam een deken. Ik voelde mijn oogleden zwaar worden en niet veel later lag ik in een diepe slaap.
Ik werd wakker toen een zwaar gewicht op me viel. ‘Shit, sorry liefje.’ Mompelde Harry terwijl hij me een kusje gaf. Volgens mij was ik nog een beetje slaapdronken want het drong niet tot me door dat Harry hier eindelijk weer was. Plotseling maakten mijn hersenen een klik terug naar de realiteit (en niet naar dromenland) en besefte ik dat hij hier weer was. Ik knuffelde hem en hij gaf een kus op mijn voorhoofd. Ik ben echt super blij dat hij terug is.

---Harry ---

Yes, yes, yes, nog 2 minuten rijden en eindelijk zie ik haar weer. Ik mocht van Louis direct naar het appartement gaan, hij zou wel mijn koffer meenemen had hij gezegd. Hij wist dat ik soms heel ongeduldig kon zijn, en ja, nu ben ik heel ongeduldig. ‘Harry, zit stil !!!’ riep Zayn. ‘Sorry.’ De hele rit heb ik niet kunnen stil zitten van blijdschap. De auto stopte en ik sprong er uit. Ik liep zo snel als ik kon de trappen op. Ik opende de deur en zag haar liggen in de zetel. Ik zag dat ze sliep. Jammer dat ze slaapt, maar gelukkig is ze schattig als ze slaapt. Ik wou haar een kusje op haar voorhoofd gaan geven maar viel over haar schoenen en kwam boven op haar terecht. Ze opende haar ogen en keek me slaperig aan. ‘Shit, sorry liefje.’ Mompelde ik. Volgens mij was ze nog slaapdronken want ze reageerde niet. Opeens begon ze me te knuffelen, ik knuffelde haar terug en gaf haar een kusje op haar voorhoofd. ‘Welkom terug in de realiteit.’ Lachte ik. Justine en ik sprongen recht toen we veel gejoel van uit de gang hoorden. ‘Daar zal je ze hebben.’ Mompelde Justine. ‘Jup.’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen