Foto bij Chapter 1: the beginning

. The beginning .

Hallo.
Dit is eigenlijk wel een soort van ongemakkelijk. Om even te verduidelijken, ik ben Emma, een meisje. Dat ik een meisje was kon je alvast afleiden uit mijn naam. Ik ben ondertussen al 15 jaar oud. Of nee zeg toch maar jong, want ik zie er nog verre van oud uit. Bruine ogen, golvend bruin haar en een schattig "snoetje" zoals de meeste zeggen, waar ik me eigenlijk verschrikkelijk aan erger. Maar anyway, ik moet dus de komende weken dit schriftje vol kliederen met mijn gevoelens, gedachten en bla bla bla. Want heb je gelet op de "MOET" een paar woorden geleden? Wel, Annemie, mijn psychiatrice zegt dat me dat zou opluchten, gewoon even alles op een rijtje zetten.

Maar voor de duidelijkheid, dit is GEEN dagboek. Zeker niet. Ik ben niet zo'n meisje die fantaseert hoe haar toekomst er later zou kunnen uitzien. Nee, ik ben Emma, 15 jaar en ik schrijf over mijn verleden.





Dit is mijn eerste verhaal ooit die ik schrijf en heb er dan ook veel moeite in gestopt om een mooi onderwerp te vinden. Alle begin is moeilijk dus dit deeltje slaat dan ook op niets. eerlijk, jullie mening?

xx

Reageer (3)

  • GilbertBro

    ik vind het nu al goed ;D

    1 decennium geleden
  • Zeleni

    Laten we eens even verder lezen...
    want dit klinkt leuk

    1 decennium geleden
  • Arachme

    Seems nice :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen