Foto bij Ch.3 - Hoping

(pov Joe)
''ooh wat was dat een lieve baby zeg!''piept Sarah. Ik glimlach ''ja dat is ze zeker''. ''zullen wij ook ooit zo'n mooi kind hebben?''. Even bleef ik stil ''misschien''. Ze grinnikt ''lijkt me zo snoezig''. Ik glimlach en druk een kus in haar haar. Winston komt naar ons toe sjokken en ploft naast ons neer. Sarah stond op ''ik moet naar huis, het wordt al laat''. Ik knik ''is goed''. Ik liep met haar mee tot de voordeur en deed open ''zie ik je morgen weer?''. Ze knikt en gaf me nog een kus. Ik glimlach en laat mn hand rusten op haar kont en knijp er zacht in. Ze giechelt en drukt nog een kus op n lippen. Kort beantwoord ik hem en laat haar los ''tot morgen''. Ze glimlacht en drukt nog een kus op mn neus ''tot morgen''. Ze liep de deur uit en wachtte tot ze wegwas en liep terug naar binnen. Ik plof neer op de bank naast Winston. Winston kruipt verder op mn schoot. Ik glimlach en sluit mn ogen en leg mn hoofd in mn nek. ''Dat was pas een dag Winston''zucht ik. Winston keek me met een schuin hoofd aan. Ik grinnik en aai over zn bol heen. Ik was benieuwd hoe het met Maria ging en Allyson. Ik pak mn telefoon en stuur haar een smsje.

(pov Maria)
Ik lag met Allyson op het ziekenhuisbed. De zuster kwam binnen en glimlacht ''hoe gaat het hier?''. ''goed''. Ze glimlacht en keek bij Allyson ''t is een sterk meisje''. Ik knik en keek haar aan en druk een kus op haar kleine hoofdje. ''als er iets is, kun je gewoon op knopje drukken''. Ik knik. Ze liep de kamer uit en sluit de deur achter zich. Ik voel dat mn mobiel afgaat. Ik pak mn telefoon en ging goed liggen met Allyson en las de afzender. Ik glimlach en kijk naar Allyson ''Joe smst me''. Ik open het smsje en sms hem terug dat alles goed ging. Ik leg mn telefoon weer weg en strijk met mn vinger over haar kleine wangetje. Het werd al later en ik leg haar in de klaar gelegde open conveuse van het ziekenhuis en dek haar toe.
-nextmorning-
Ik werd wakker en besefte me dat ik nog in het ziekenhuis lag. Ik keek naast me en zag Allyson liggen in haar open conveuse en glimlach. Ik ging op mn zij liggen en keek naar het kleine wondertje. Ik hoorde mn mobiel trillen op het nachtkastje. Een smsje van Joe of hij straks langs mocht komen. Toch had ik een sprankje hoop dat het misschien goed zou komen tussen ons. Ik smste dat het goed was en ik legde mn mobiel weer weg. Allyson begon te krijsen en ik haalde haar eruit en leg haar aan de borst. ''was t alweer tijd voor het ontbijt''grinnik ik. De deur werd opengedaan en de zuster liep naar binnen ''goed nieuws, je mag vanavond weer naar huis''. Ik glimlach ''oh, fijn''. Ze knikt ''en ik moest doorgeven dat je ouders onderweg zijn''. Ik knik en keek naar Allyson. De zuster keek ook naar haar ''ik denk dat alle kleertjes op dit moment nog wat te groot zijn''. Ik grinnik en knik ''ja, maar we redden ons wel, ze kon gewoon niet langer wachten om ons te zien''. Ze lacht ''nou, dat blijkt''. Ze liep de kamer weer uit. Ik glimlach en druk een kus op Allyson haar slaap.

Reageer (2)

  • JessyJonas

    Ahh so sweet!
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    dat is zo cute en Joe en Maria moeten echt weer bij elkaar komen (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen