11 jaar geleden meldde een professor genaamd Desaile Veldarix zich aan op Hogwarts. Hij was knettergek. Iedereen benoemde hem als “De gekste professor van nu” of “Die professor is zo gek als een deur”. Maar zo gek was hij niet.
      Een jaar later was het 2009. Hij besloot te bewijzen dat hij niet alleen gek was, maar ook intelligent. Hij maakte een tijdmachine. De tijd dat hij eraan werkte, was 5 dagen. Het was moeilijk om te maken, maar hij wist het af te werken en hij was er zeker van dat de tijdmachine zou werken. Toen hij de volgende dag de tijdmachine liet zien aan de leerlingen, was de uitslag niet erg goed. Hij werd nu erger genoemd, niemand wilde meer met hem omgaan.
      Hij had die avond een gesprek met het schoolhoofd, Milana Delikov, ook wel professor Delikov. Ze vond dat hij het goed had gedaan, en dat hij wel heel geliefd was bij de leerlingen. Ze zei dat raar zijn een leuke eigenschap was. Maar Desaile Veldarix geloofde het niet. Hij nam zijn tijdmachine mee naar de kerkers, en zocht een kleine kamer op. Daar sloot hij zichzelf op. Hij besloot te teleporteren naar 1912. Maar om terug te teleporteren had hij nog één onderdeel nodig: een stukje liefde voor de tijdmachine.
      Maar dat had hij niet. Hij had een haat voor de tijdmachine, hij beweerde dat de machine zijn leven kapot had gemaakt. Hij had wel deels gelijk; de machine had de wijze Desaile nog gekker laten lijken dan hij werkelijk is. Maar hij wist niet van die liefde die hij moest hebben. En daar kwam hij ook niet achter ook.
      Want hij kwam niet meer terug. Niemand heeft hem ooit nog gezien, en het is een raadsel waar hij de sleutel heeft gelegd. Toen hij de sleutel ergens had verstopt, had hij de sleutel verdubbeld. De verdubbelde sleutel nam hij mee. Toen hij naar de kamer ging waar de tijdmachine stond, vroeg een leerling aan hem waar de sleutel lag. Hij zei: ‘Dat is voor mij een weet, en voor jou een raad.’
      En dat waren dus de laatste woorden die hij in deze tijd zei.

Sorry als hij niet zo goed is, hebben jullie even een goede introductie. XD. Prologen zijn nooit goed, toch? ;D. Reacties motiveren me, dus mag ik die hebben? :A.

Xx’Morrison!

Reageer (15)

  • Galactica

    En nu beginnen!!!

    8 jaar geleden
  • Bluez

    Ga je nog?

    1 decennium geleden
  • blossem1997

    Super snel beginnen!!!

    1 decennium geleden
  • TrueAmicitia

    waarneer ga je beginnen?

    1 decennium geleden
  • Eucatastrophe

    Het lijkt me een super leuk verhaal!
    En je proloog is hartsikke goed(Y)
    Snel beginnen he(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen