A good head and a good heart are always a formidable combination.

Maandag 18 september 2006


~ Bill Kaulitz

‘Shit,’ mompel ik als ik in mijn wiskundeschrift kijk. Dat is het nadeel van school. Huiswerk. ‘Heb jij het gemaakt?’ fluister ik. Tom schudt zijn hoofd en zucht. Het is lang geleden dat ik huiswerk gemaakt heb. Bij de online lessen deden we dat nooit, ook al moest dat wel. Ik merk na de eerste twee weken al wel gelijk dat dit veel zwaarder is dan die online lessen. Elke dag op tijd zijn en continue opletten. En als je dan eindelijk thuis bent, moet je nog huiswerk maken.

‘Let meneer Kaulitz ook even op?’
‘Welke meneer?’
Tom weer. Gelukkig neemt hij voor mij de moeite om iets te zeggen, want ik heb er geen puf voor. ‘Allebei. Jullie hebben allebei jullie huiswerk niet af én letten niet op.’
‘Maar meneer, er zijn zoveel dingen leuker dan school. Dat moet u toch ook weten, als docent?’
De leraar zucht diep. ‘Het maakt me niet uit wat er allemaal leuk is en wat niet. Let maar gewoon op, des te sneller gaat de tijd voorbij.’
Ik grinnik zacht en schud mijn hoofd. Dat al die leraren nog steeds denken dat we daar in trappen. Wij weten ondertussen echt wel beter.

Tom port me in mijn zij. ‘Wat?’ mompel ik. Het is nog veel te vroeg voor mij. Het eerste uur van de week en al gelijk wiskunde. Dat draagt niet echt bij aan een goed humeur. Hij wijst naar het raam. Er zit een meisje voor. De jongen voor ons gooit een propje naar haar toe. Ze kijkt er niet eens naar.
De jongen gooit nog een keer een propje. Ze kijk ernaar, maar legt hem ook gelijk weer weg. Afwezig staart ze naar buiten.
‘Let op,’ fluistert Tom. Hij scheurt een blaadje uit zijn schrift en krabbelt er iets op. Hij vormt het tot een prop en gooit hem naar haar toe. De prop raakt haar op haar schouder en belandt daarna op haar tafel. Ze opent hem even en legt hem daarna naar de andere. Zonder er verder naar te kijken staart ze weer naar buiten.
De jongen voor ons draait zich om. ‘Hey, Kaulitz? Wat schreef je erop? Ze lijkt aardig van streek.’ Tom haalt nonchalant zijn schouders op. ‘Dat ze naar haar ouders moest gaan om uit te huilen in plaats van zo zielig te zitten staren.’ De jongen voor ons schiet in de lach. ‘High five!’ grijnst hij. Tom geeft hem een high five en na een waarschuwende blik van de leraar gaat de jongen weer normaal zitten.

Omdat het een paar dagen geleden is,
is deze wat langer.
And, I`m sorry!
It took way too long,
but I just didn`t have more time
Reactions and kudo`s? <3
You give that, I give you cookie!

Reageer (4)

  • KOEKMONSTER7

    Charlotte Charlie Lotte Kaulitz, ik ben diep teleurgesteld in je! Tom zou zoiets nooit doen. :S

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    Wat is Tom gemeen!!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Dat is fucking gemeen van Tom!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Omg Tom, why are you so mean. :( Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen