...

‘Het is een meisje Lies,’ zei een stem. Lies Lubbermans lag op een bed. En niet zomaar een bed. Een bed in het huis van een vreemde. Zonder man en zonder een paar maanden oude zoon. Want niemand mocht weten dat dit kind van haar was. Haar man niet. Haar zoon niet. Want ze had dit stiekem gedaan. Ze was stiekem naar bed geweest met een ander. En dat zou een ramp wezen als dit uitkwam. Lies Lubbermans veegde met haar hand over haar voorhoofd. ‘Hoe noem je haar?’ vroeg haar vriendin. Die haar geholpen had met de bevalling.
‘Amorelia Cupido Lubbermans’ zei ze. ‘Huh? Lubbermans?’ vroeg de vriendin. ‘Ik ben met Franks broer naar bed geweest,’ fluisterde Lies.
Je zou denken hoe in den vredesnaam kan Lies zwanger zijn zonder dat haar o zo perfecte gezinnetje het zou merken. Nou. Ze was zogenaamd op vakantie. Lang. Drie maanden. Toen haar buik op het dikst was. Opeens hoorde ze gegil. Haar vriendin rende weg met de baby. Haar man kwam de trap op rennen. ‘Lies?’ vroeg hij. Maar er was geen tijd voor vragen. Bellatrix Van Detta rende achter Frank aan. ‘Crucio!’ gilde ze. En Frank viel gillend neer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen