Foto bij Ch.1 - The day it will all happen

[left](Pov Maria)
Met nog 2 weken te gaan zit ik op ene ligstoel van de zon te genieten. Ik heb nog geen contact met Joe gehad. De baby schopt veel. Ik grinnik en leg mn hand tegen mn buik ''niet zo schoppen''. M'n vader en moeder zouden vandaag een weekendje weggaan, met z'n tweeën. Ik hoorde gestommel naar beneden komen. Mn moeder kwam naar me toe lopen ''red je het wel alleen?''. Ik knik ''Rieneke komt morgen langs te logeren dus ik red me prima mam''. Mn vader kwam aanzetten en glimlacht ''schat we moeten gaan''. Hij liep naar me toe en drukt een kus op mn voorhoofd ''doeg schat''. Ik glimlach ''doeg pap''. Hij liep weg. ''goed, als er iets is, mij gewon bellen ok?''. Ik knik en gaf haar een laatste knuffel. Ik liep met haar mee naar de auto en zwaaide ze uit tot het einde van de straat. Ik liep terug het huis in en ging op de bank zitten en zette de tv aan.
-dieavond-
Ik leg mn hand op mn buik en voelde dat hij best hard was. Zachtjes wreef ik erover heen. Na een tijdje voelde ik een pijnlijke steek in mn onderbuik. ik kreun ''nog niet schat''. Na 2 minuten voel ik nog een steek. Ik grijp naar mn buik en kreun. Ik keek op de klok en hield bij hoevaak ik nog een steek kreeg. Het kwam m de 4 minuten. Ik probeer Rieneke te bellen zonder succes. Ik raakte in paniek en kreun van de pijn. Ik bel Nick die thank god wel opnam. ''hey Maria''. Weer een steek en ik kreun pijnlijk. ''Maria wat is er?''hoorde ik m lichtelijk bezorgd vragen. ''Nick, weeën, ziekenhuis, NU!''. ''omg, nu al? je was toch pas uitgerekend over 2 weken?''. Ik kreun ''Nick alsjeblieft breng me naar het ziekenhuis ik houd t niet meer''. ''ik kom''. Ik hing op en bleef op de bank zitten.
10 minuten later hoor ik iemand via de achterkant naar binnen komen. ''goed ik ben er''. Ik sta op en werd ondersteunt naar de auto. Ik stap achter in. Rieneke zat voorin en keek naar achter ''ooh spannend''. Ik keek met een boze blik ''spannend?! ik zit in pijn en jij vind dit spannend?!''. Nick start de auto en rijd naar het ziekenhuis.
[/left]

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen