Na het hele gesprek en nog wat dingen begonnen we aan het eten. Harry en ik werkten meestal samen, wat soms rare vragende blikken van de jongens opleverde.We waren heel close geworden sind vanochtend, maar ja er was een goede reden voor. Toen het eten op tafel stond viel iedereen direct aan. Als hapjes hadden we voor mini pizza’s en frituurhapjes gekozen. Als hoofgerecht hadden we kip met rijst, ananas en querysaus genomen. En als dessert hadden we een taart gebakken. De hapjes waren al in 1 2 3 op dus besloten we om te beginnen aan het hoofdgerecht. Na het eten ruimden we alles af, we deden ook de afwas samen. Natuurlijk hadden we wel een afwasmachine, maar die was helemaal vol. En zoals gepland zouden we een film gaan kijken. We hadden beslist om paranormal activity 3 te bekijken, wat ik natuurlijk super vond. Ik was een meisje die graag horror en thriller films zag, soms was ik er wel bang van maar toch, ik zag ze graag. En als ik bang was had ik vanaf nu iemand die me kon beschermen, Harry dus.
Midden in de film was ik 1 keer heel hard geschrokken, waardoor ik op letterlijk op Harry was gesprongen. Iedereen moest lachen, zelf kon ik er ook wel om lachen, het was dan ook echt grappig, jammer dat ik mijn eigen gezicht niet kon zien.

Het was 23u toen de film afgelopen was, niemand was moe maar toch besloten we om te gaan slapen. De jongens moesten morgen om 14u weg dus konden maar best weer uitgerust zijn tegen dat ze moesten vertrekken. Toen we allen onder de dekens lagen lag Harry dicht tegen me aan. Niet dat ik het erg vond, maar het probleem was dat de jongens ons allemaal met vragende blikken aankeken. Harry had dat door en schoof meteen een beetje op. Iemand deed het licht uit en ik sloot mijn ogen automatisch. Ik schrok toen Harry mijn hand vast nam en me dichter tegen zich aantrok. ‘Ik wil een nachtkusje.’ Fluisterde hij. Ik grinnikte kort en gaf hem een kusje. Toen ik mijn hoofd weer weg wilde halen zoende hij me. Toen hij zijn lippen van de mijne verwijderde schrokken we allebei. Dit had ik echt niet verwacht!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen