Foto bij O6.

Sorry dat het zo lang duurde ):
Door school heb ik gewoon geen vrije tijd meer
en ik heb de laatste tijd een aantal personal issues..

'Ik..ik ben verliefd, Liam.' 'Wat is daar zo erg aan dan?' Hij keek me verbaasd aan. 'Ik ben homo, Liam!' Riep ik gefrustreerd. De zoveelste traan vandaag verliet mijn ooghoek. 'Ik zie nog steeds het probleem niet.' Liam trok mij tegen zich aan. 'Het probleem is dat ik verliefd ben op een van mijn beste vrienden. Ik ben verliefd op Zayn.' Hij schrok even, maar pakte me daarna nog steviger vast. 'Weet je al of hij ook wat voor jou voelt?' 'Hij voelt niets voor me.' 'Heb je het al gevraagd dan?' 'N-nee maar ik weet het gewoon zeker. Kijk eens naar hoe hij met ieder meisje die hij ziet flirt!' Ik legde mijn hoofd op Liam's schouder. 'Dat zegt niets, misschien is hij gewoon onzeker. Zal ik anders eens met hem praten?' 'Thanks Liam.' Dankbaar keek ik mijn beste vriend aan.
'Zullen we maar terug gaan?' vroeg Liam toen we een tijdje op het bankje hadden gezeten. Ik knikte en samen liepen we weer terug het grote gebouw in. De jongens bleken niet meer in de kamer van het interview te zijn, dus besloten we naar onze bus te gaan. We zagen iedereen zitten, en ook zat onze chauffeur ineens achter het stuur. We stapten binnen en meteen begonnen Louis en Harry vragen op me af te vuren. 'Wat was er ineens?' 'Waar ging je ineens naartoe?' 'Gaat alles wel goed, Niall?' 'Niall voelt zich niet zo lekker, volgens mij heeft hij koorts.' Verzon Liam. De twee keken me medelijdend aan. Ik ging tegen Liam aan liggen en keek snel even naar Zayn. Zijn rode ogen verraadden dat hij had gehuild. Hij mocht dan wel zo'n bad boy zijn, hij kon er absoluut niet tegen als er iemand tegen hem schreeuwde. En al helemaal niet als het een van ons was. Toen ik Zayn terug zag kijken draaide ik snel mijn hoofd weer weg.
Toen het busje begon te rijden besloot ik even mijn ogen dicht te doen,
en niet lang daarna nam het zwart me mee naar mijn eigen wereldje.


Sorry, klein pruthoofdstukje ;/
Ik hou van al mijn lezers!(H)
En is dit geen koelerd? ->
(krul)

Reageer (4)

  • 1DareToDream

    verder?? (flower)

    1 decennium geleden
  • TostiXD

    Love this!! (H)
    Snel verder please?!(flower)

    1 decennium geleden
  • oordopje

    snel verderrrrrr(H)(H)

    1 decennium geleden
  • lilarrzaill

    whaha zo random: is dit geen koelerd? Nou ik vind m super cool hoor;)

    En eigenlijk is Zayn helemaal niet de badboy... Elke keer als ik dat soort dingen lees denk ik weer, wie durfde niet te dansen? Wie was schattig bij de audities (oké dat waren ze allemaal maargoedxD), wie was verlegen? Nee dan kan ik je toch niet heel bad noemenxD maar die uitstraling heeft hij wel een beetje ja. En ik ben aan het lullen.. Maarja als jij random mag doen mag ik dat ook:P jep ik ben voor gelijke rechten:D

    anyways het is wel zielig dat Zayn moest huilen en Niall nu niet eens eventjes schattig zijn excuses aanbied(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen