I'm seventeen and I'm crazy. My uncle says the two always go together. When people ask your age, he said, always say seventeen and insane. - Ray Bradbury

Zondag 10 september 2006


~ Mila Adams

Met een zucht sla ik mijn wekker uit. Het is verschrikkelijk om elke morgen dat ding opnieuw af te horen gaan, maar ik heb geen keus. Tenminste, niet als ik morgen geen probleem wil hebben op school omdat ik mijn huiswerk niet af heb.
Het is iets voor 12 uur. Hopelijk heb ik nog genoeg tijd om alles voor school af te krijgen voor ik moet beginnen met werken vanmiddag.
Eerst neem ik een douche en haal ik wat te eten beneden. De lunch staat al opgedekt, dus ik kan daar gelijk van meegenieten. Dat is beter dan een snel broodje uit de keuken waar ik eerst alles moet opzoeken.
‘Mila?’ Ik draai me om. Frederique staat achter me. Ik loop naar haar toe, dat werkt beter dan naar elkaar schreeuwen. ‘Moet je straks nog werken?’ Ik trek een nors gezicht en knik. ‘Ja, ik moet iemand inwerken. Ik ben rond acht uur weer klaar denk ik.’ Frederique knikt. ‘Vergeet je af en toe ook niet nog even aan jezelf te denken?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Vanavond ga ik lekker vroeg naar bed en morgen hoef ik de hele dag niet te werken.’ Frederique knikt en loopt weg. Waarschijnlijk gaat ze de kinderen roepen voor de lunch. Gelukkig ben ik al klaar. Ik heb nu even geen zin in gillende kinderen die de hele dag nog niks gedaan hebben.

Op de trap kom ik de eerste kinderen al tegen. Ze rennen enthousiast naar beneden. Met een zucht probeer ik ze te ontwijken. Ik weet wel dat ik vroeger ook zo was. Zo vrolijk en enthousiast. Zo is iedereen als ze klein zijn, maar nu heb ik daar even geen zin in. Ik heb nog genoeg voor school te doen voor ik moet gaan werken vanmiddag.
Zodra ik in mijn kamer kom, zie ik mijn boeken nog open liggen. Met een zucht ga ik achter mijn bureau zitten. Hoe eerder ik begin, hoe eerder ik klaar ben.

Sorry dat het een week duurde vanaf het vorige stukje ;o
Maar -ja nu komt mijn excuus-
ik heb toetsweek.
En omdat als ik iets wel kan gebruiken, is het goede cijfers
Dus, mijn dagen bestaan uit heel veel leren
en dat is ook de reden waarom deze laar is.
Gelukkig, is hij na dinsdag afgelopen!
Laten jullie reacties en kudo`s achter? <3
(flower)

Reageer (4)

  • AmenFashion

    Hahaha xd ik heb al veel langer niet meer geschreven hoor xd en ik heb niet eens toetsenweek, maar wel suuuuuper veel werk :)

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Succes met je toetsen!

    1 decennium geleden
  • japanesegirl

    veel succes met je toetsweek(K)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Leuk!
    Veel succes nog met je toetsweek!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen