Foto bij OS18 || Liam Payne voor DorienPayne 16+

goooodmorning, hier is een Liam 16+

xoxo

Zijn lichaam was zo dicht bij, ze kon de warmte die hij uitstraalde voelen. Ze kon zijn parfum ruiken, ze kon de stipjes in zijn ogen tellen. Haar hart leek in haar keel te zitten, haar ademhaling gaat steeds sneller. Hij nadert. Komt nog dichterbij. De haartjes in haar nek en op haar armen staan recht overeind als ze zijn adem over haar gezicht voelt glijden. Ze slikt moeilijk en kijkt hem met grote ogen aan. Dan drukt hij zacht zijn lippen op die van haar...

Met een schok wordt ik wakker en ik staar naar het plafond. Wat was dat nu weer voor een droom? Waarom droomde ik op die manier over Liam. Hij was een vriend, gewoon een vriend. Niets meer, niets minder. Te verward om verder te slapen stap ik uit bed en trek een sweater aan. Het was een sweater die ik ooit van Liam had gekregen. Ik loop rustig naar beneden, en in de keuken kom ik Harry tegen. Ja we waren een weekje op vakantie. Niets speciaals, de jongens wilden er gewoon een weekje tussenuit. Eleonor was d’r ook, en anders was ze zo alleen. Ik grinnik even in mezelf en begroet Harry dan. Die kijkt slaperig op en fronst dan. ‘Waarom draag je Liam’s trui?’ vraagt hij verbaast en ik grinnik. ‘Die heb ik al een tijdje terug gekregen’ zeg ik en hij grijnst. ‘Ja.. vast’ verward kijk ik hem aan haal mijn schouders op. Ik zet thee en kruip met een mok op de bank. Niet veel later komen Liam en Louis ook beneden. Liam drukt een kus op mijn wang en ik wordt een beetje rood. ‘Liam en Dorien hebben seks gehad’ zet Harry opeens en ik proest de thee weer uit. Met grote verbaasde ogen kijken we naar Harry. ‘Hoe kom je daar nu weer bij?’ zeg ik verward en hij lacht. ‘Je draagt zijn trui’ legt hij uit, ik zie Louis grinnikend kijken en ik rol met mijn ogen. ‘Kleuters’ moppert Liam en hij laat zich naast me op de bank vallen. Ik druk mijn thee in zijn handen en haal een doekje om de gevallen thee op te ruimen.

De rest van de ochtend blijven de grapjes aanhouden en ik wordt er steeds geïrriteerder van. Ik wist wel dat ze dat alleen maar grappig vonden, maar ik kon er niets aan doen. Die droom van vannacht heeft me verward, wilde ik wel alleen maar vrienden zijn met Liam? Ik kom me trouwens niet in denken dat hij iets met me zou willen… Ik bijt nadenkend op mijn lip, terwijl Harry en Zayn helemaal dubbel liggen om de zoveelste opmerking van Harry. ‘Is Liam nou een beetje goed in bed?’ vraagt Zayn tijdens het eten en ik kijk hem vernietigend aan. ‘Is die wel lief, of is hij een ruige minnaar?’ voegt Harry er aan toe en de jongens schieten in de lach. Ik staar naar mijn bord en probeer de twee te negeren. Helaas blijven ze maar door gaan. Als Harry uiteindelijk een echte rotopmerking maakt ben ik het zat. Ik spring op, waardoor mijn stoel met een klap op de grond beland. Ik kijk de twee woedend aan en storm dan de kamer uit. Ik laat me op mijn bed vallen en staar nietsziend naar het plafond terwijl ik Liam beneden hoor schreeuwen. ‘HEBBEN JULLIE NU JE ZIN? Godverdomme denk toch eens na voor je iets doet!’ schreeuwt hij, ik denk dat ik hem nog nooit zo boos hem gezien. Misschien stel ik me ook wel aan, maar een paar weer was al niet zo leuk, de hele dag dit gezeur aanhoren was echt rot.

‘Dorien?’ Liam komt binnen en ik kijk hem aan. ‘Hey’ mompel ik glimlachend en hij draait de deur op slot. Ik frons even maar laat het maar. ‘Sorry’ mompelt hij en ik haal mijn schouders op. ‘Maakt niet uit, ik was het gewoon even zat’ zeg ik en hij knikt. ‘Snap ik’ zegt hij maar zijn blik staat bijna teleurgesteld. ‘Liam wat is er?’ vraag ik en hij komt op bed zitten. Hij kijkt me een lange tijd aan en ik bijt ongemakkelijk op mijn lip. Wat was er nu? ‘Ik moet je iets bekennen Do’ mompelt hij en ik kijk hem vragend aan. ‘Niet zo dramatisch, voor de dag ermee’ zeg ik en hij kijkt me even aarzelend aan. ‘Ik denk.. dat ik verliefd op je bent’ stamelt hij en ik kijk hem met grote ogen aan. ‘Jij… op mij?’ stamel ik en ik schud even met mijn hoofd. ‘Dat kan niet. Liam je.. kunt zo veel beter krijgen’ piep ik en hij kijkt me fronsend aan. ‘Maar ik wil niemand anders, ik wil jou!’ zegt hij fel en ik kijk hem geschrokken aan. Ik zie hem dichterbij komen en hij drukt zijn lippen licht dwingend op die van mij.

Even verstijf ik, terwijl Liam juist dichter tegen me aan schuift. Zijn tong tikt tegen mijn lip aan en aarzelend kus ik hem terug. Naarmate de zoen vordert wordt hij steeds intenser en ik laat mijn handen over zijn rug glijden. We schuiven verder op het bed hij laat me achterover zakken. Hij leunt over me heen, terwijl onze lippen nog geen seconden van elkaar geweken zijn. Zijn handen rusten op mijn heupen en hij drukt zich dicht tegen me aan. Ik voel de opwinding in zijn broek en maak me even los van zijn lippen. Ik kijk hem even met opgetrokken wenkbrauwen aan, waardoor hij knalrood wordt. Ik grinnik en kus hem weer. Mijn handen vinden zijn shirt, die ik snel over zijn hoofd trek. Ik laat mijn handen over zijn bovenlichaam glijden. Hij bijt even op mijn lip en ik giechel. Hij trekt me iets overeind en trekt mijn vestje uit. Hij laat mijn topje snel volgen. Zijn vingers laten gloeiend hete strepen achter op mijn lichaam. Ik ril als hij zijn lippen langs mijn hals laat glijden. Hij begint zacht te zuigen en ik pers mijn lippen op elkaar van genot. Hij maakt mijn BH los en gooit die door de kamer. Ik grinnik even en hij rolt met zijn ogen. Hij masseert mijn borsten en een tintelend gevoel verspreid zich door mijn lichaam. Een zachte kreun rolt over mijn lippen en ik voel mijn wangen rood worden. Liam drukt zijn lippen teder op die van mij. Zenuwachtig pruts ik aan zijn riem, die hij uiteindelijk zelf los maakt.

Als we beide naakt zijn kijkt hij me even doordringend aan. ‘Weet je het zeker?’ fluistert hij, hees van verlangen. Ik knik kort en hij komt voorzichtig in me. Ik bijt op mijn lip om een gil van pijn te onderdrukken en ik sluit even mijn ogen. Liam streelt teder langs mijn kaak en wacht geduldig. Als de pijn iets weg ebt open ik mijn ogen en kijk hem recht aan. Hij begint zacht te stoten en ingehouden kreunen rollen over onze lippen. Na ons hoogtepunt liggen we zwijgend naast elkaar. ‘Ik hou van je’ fluister Liam opeens en een glimlach verschijnt op mijn gezicht.

Reageer (2)

  • SpecialMofo

    Ik hou echt super veel van je One Shots. Ik zou ermee willlen trouwen. Ze zijn echt AMAZAYN!(H)

    1 decennium geleden
  • DorienM

    Ohn, dankje!!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen