-Justine-

Toen we uitgelachen waren besloot ik maar eens om te gaan. ‘Ik ga, dan kun je je douchen.’ ‘Ja is goed.’ Zei hij al lachend terug. ‘Ja weet je, dan moet je wel van me af gaan.’ ‘Oh ja, vergeten, sorry.’ ‘Is niets.’ Zei ik glimlachend terug. Hij drukte nog een klein kusje op mijn lippen voor hij van me af ging. Hij stak zijn hand uit, dankbaar nam ik hem aan en trok hij me omhoog. Ik gaf hem nog een klein kusje en liep daarna naar de deur. Ik wou net de deur openen maar bedacht me dat ik daarvoor eerst de sleutel nodig had. ‘Harry, waar heb je de sleutel gedaan?’ ‘Hier! Vangen!’ Het sleuteltje bereikte mijn hand en snel deed ik mijn hand dicht. Ik deed de deur open en sloot hem weer toen ik gepasseerd was.
25 minuten later kwam Harry de badkamer weer uit. Meteen liep we allemaal naar de tafel toe, we hadden allemaal grote honger. Vandaag zouden we spaghetti eten een van mijn lievelingsgerechten. Ik ging aan tafel zitten naast Harry en Niall. Toen ik aan het eten was had ik plots flinke dorst, dat kwam waarschijnlijk door de tabasco die ik er had opgedaan. Ik liep naar de keuken en nam 6 glazen die ik op een kleine plateau zette samen met de fles water. Ik liep terug naar de eettafel en zette alles erop. Met veel gebabbel aten we verder. Na het eten waren we bezig met een dag planning, dat deden we bijna elke dag zodat we zoveel mogelijk tijd met elkaar konden doorbrengen. De dag planning was klaar en ik ging met alles akkoord.
DAG PLANNING:
- 12u tot 13u --> het huis een beetje opruimen/ schoonmaken
- 13u tot 18u --> elkaar nog beter leren kennen, domme spelletjes spelen, doen waar we zin in hebben
- 18u tot 19u30 --> uitgebreid diner maken (hapjes, eten, dessert)
- 19u30 tot 20u30 --> ons vol proppen met eten
- 20u30 tot 21u --> alles afruimen
- 21u tot … --> een film kijken of doen waar je zin in hebt
Ik vond de planning goed gelukt, alleen vond ik dat het een beetje leek op school. Les- les- les- les- eten- les- les- les- huiswerk- tv- slapen. Maar dan alleen met andere activiteiten. We stonden op het punt om te gaan ‘schoonmaken’, mijn taak was om de slaapkamer weer op orde te brengen. Ik zou alle kleren die rondslingerden weer mooi moeten opplooien en in de juiste kast op de juiste plaats moeten terug leggen. Ik begon aan het einde van de kamer maar werd al snel gestoord door Harry die de kamer in kwam lopen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen