Foto bij OS17 || Harry Styles voor liefsamyx

daar gaan we weer =D

bedankt voor jullie lieve reacties de afgelopen hoofdstukjes!
en HORANGIRLx ; je mag mijn verhaaltjes niet opeten hihi

Hoe ze het voor elkaar hadden gekregen wist ik niet maar ik had beloofd dat ik mee uit ging. Ik ging niet zo vaak uit... Drank deed rare dingen met me en als enige nuchter blijven was echt vreselijk. Ik zucht en stap in de hoge hakken die klaar staan. Ze waren vrij hoog, maar ik was het gewend, dus ik zou het wel volhouden dacht ik zo. Ik trek het jurkje nog iets naar beneden en check mijn make-up in de spiegel. Een meisje met blond haar, blauwe ogen en veel make-up kijkt terug. Als ik nog een laatste laagje mascara aangebracht heb stap ik naar beneden, waar Mary en Ann al op me zitten te wachten. 'Ik vind het zo leuk dat je mee gaat!' grijnst Mary vrolijk en ik zet een glimlach op voor ik knik. 'Ik heb er zin in' lieg ik. Mary en Ann hebben blijkbaar niks door en trekken me mee naar buiten. We nemen de fiets, zo ver is het namelijk niet.

De luide muziek komt ons tegemoet, samen met de rook en dranklucht die er al hangt. Ik trek een vies gezicht, nog een nadeel van uitgaan. We lopen door naar de bar en ik krijg één of ander sterk drankje in mijn hand gedrukt door Mary en drink het maar gewoon op. Als we los gaan, gaan we los. Toch? Een zachte zucht rolt over mijn lippen als Mary en Ann er meteen nog één voor me bestellen. Als ik die op het voel ik mijn hoofd al behoorlijk kloppen. Ik was echt niet gewend aan alcohol. Ik laat me meetrekken naar de dansvloer terwijl een zachte mist zich in mijn gedachten nestelt. Zodra de muziek tot me door dringt laat ik mijn lichaam op de maat van de muziek bewegen. Het gaat als vanzelf.

Ik kijk verrast op als er twee handen op mijn heupen worden gelegd en ik kijk over mijn schouder naar de jongen. Zijn grote bos krullen is het eerste wat aan hem op valt. Dan zijn prachtige groene ogen en tenslotte gewoon zijn perfecte gezicht. Even ben ik niet in staat om adem te halen maar dan weet ik weer hoe ik alles moet bewegen. Ik schuur een tijdje tegen hem aan en dan brengt hij zijn lippen naar mijn oor. ‘Iets drinken schoonheid?’ ik giechel -wat? Ik giechelde nooit…- en knik. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de bar. Ik wuif nog even naar Mary en Ann, die goedkeurend knikken. Ik drink het drankje dat ik van de jongen krijg en kijk hem even grijnzend aan. ‘Dus schoonheid, hoe heet je?’ vraagt hij en ik bijt even op mijn lip. ‘Amy, en jij?’ ‘Harry. Harry Styles’ hij kijkt me afwachtend aan en ik frons. Dan valt het kwartje en ik staar hem verbaast aan. ‘Van One Direction’ zeg ik en hij knikt grijnzend.

Nog twee drankjes later ben ik mezelf al lang niet meer. Giechelend zit ik naast Harry, die steeds dichterbij komt. Uiteindelijk drukt hij zijn lippen op die van mij, en ik beantwoord zijn kus gretig. Na een tijdje tongworstelen, of hoe je het wilt noemen, staat hij op en trekt hij me mee. Ik volg hem, zonder na te denken en niet veel later staan we voor een hotel. Hij trekt me naar binnen, kust me in de lift en rommelt even met de sleutel van de kamer. Zodra we eindelijk binnen zijn kust hij me hongerig en duwt me achteruit naar het bed. Hij kruipt op me en zijn handen vinden de rits van mijn jurk. Opeens begint mijn geweten te spelen, opeens was er iets wat zei dat ik hier morgen spijt van zou hebben. Harry kijkt me even vragend aan en ik bijt twijfelend op mijn lip. ‘Wat is er?’ vraagt hij zacht en ik wordt vuurrood. ‘Ik eh, ben nog maagd’ weet ik uit te brengen en hij kijkt me verbaast aan. ‘Oh!’ het is even stil en hij rolt van me af. ‘We hoeven niks te doen’ zegt hij en ik kijk even opzij. ‘Sorry’ piep ik en hij glimlacht. ‘Geeft niet, ik vind het echt goed als je durft te zeggen dat je iets niet wilt’ ik wordt rood en glimlach voorzichtig naar hem.

‘Wil je hier nog wel slapen? Gewoon slapen?’ vraagt hij en ik knik langzaam. ‘Als je dat goed vind’ zeg ik opeens weer verlegen en hij lacht zachtjes. ‘Natuurlijk’ zegt hij en hij komt overeind. ‘Wil je iets van mij lenen, als pyjama?’ vraagt hij en ik knik aarzelend. Hij komt niet veel later terug met een t-shirt en ik pak hem dankbaar aan. Ik aarzel even maar dan trek ik de jurk uit en schiet snel in het shirt. Als ik terug naar Harry kijk heeft hij zich tot mijn verbazing omgedraaid om me wat privacy te geven. Ik moest toegeven dat ik dat nooit van hem had verwacht. Het shirt komt tot onder mijn kont, ik was nu eenmaal niet zo groot. Ik kruip over het bed naar hem toe en hij draait zich weer om. ‘We kunnen wel knuffelen’ zegt hij met een grijns en ik grinnik. Hij slaat zijn armen razendsnel om me heen en ik sluit genietend mijn ogen. Hij drukt kleine kusjes over mijn hele gezicht en ik giechel. ‘Ah Harry niet doen, dat kietelt’ piep ik terwijl ik uit zijn greep probeer te ontkomen. Hij lacht en begint me nu echt te kietelen. Ik kronkel over het bed en lach hard. ‘Harry stop!’ gil ik buiten adem als ik half over de rand van het bed lig. ‘Hmm, voor een kus’ zegt hij grijnzend en ik buig me naar hem toe. Ik druk een snelle kus op zijn lippen en hij grijnst tevreden. Hij kruipt achteruit en ik laat me languit op het bed terug vallen. ‘Je bent wel een beetje een vreemde Harry’ zeg ik en hij kijkt me grinnikend aan. ‘Vind je vreemd niet leuk dan?’ ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. ‘Misschien’ zeg ik dan en hij grijnst vrolijk. ‘Mooi, ik vind jou ook wel leuk’ zegt hij en ik kijk hem verbaast aan. Dan wordt ik knalrood. Hij lacht zachtjes en trekt me weer tegen zich aan.

Reageer (2)

  • TeamNosh

    Hihi dit vond ik wel lekker :P

    haha grapje hoor, maar dat eten heb ik nou een maal van Niall(A)
    Nou dit was het laatste hoofdstukje dat ik op heb gegeten, nu zal ik het niet meer doen.

    xoxo(cool)

    1 decennium geleden
  • Depay

    Ahw ik vind m echt superleuk!
    Heel erg bedankt hihi! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen