Ghahah, veel plezierrr,
en warn, hij bevat sexx <3
xoxo

If you were mine

Part one;

Tom:

Oh baby, if you were mine..

Ik zucht en kijk naar je goddelijke slapende gezichtje naast me. Ik ben een verbouwing nog nooit zo dankbaar geweest, want doordat de vloer in mijn kamer wordt vervangen mag ik nu bij jou slapen. Je mond hangt een heel klein stukje open en volgens mij heb je het warm want de piep kleine haartjes die niet in je dunne dreadlocks passen plakken aan je voorhoofd vast. Eigenlijk vind ik het stiekem een ongelofelijk geil gezicht. ‘’Bill?’’ zachtjes fluister ik je naam om te kijken of je echt slaapt.
‘’Bill?’’ ook als ik je zachtjes heen en weer schud reageer je niet. Je slaapt. Verliefd streel ik over je voorhoofd, slaap, wang, neus, mond, hals. Steeds verder streel ik naar beneden, en iets zegt dat ik moet stoppen maar ik kan het niet. Je bent zo prachtig dat ik je gewoon wel aan moet raken. Dat heb je soms, dan zie je iets heel moois waarvan je weet dat je het niet aan mag raken, en dan wil je het juist aanraken. Maar jij voelt ook nog eens zo verschrikkelijk lekker. Je licht gespierde borst en buik. Ik streel over je borst, en dan over je tepels. Ik draai er rondjes omheen en knijp en zachtjes in. Als ik voel dat ze hard worden bonken de vlinders tegen mijn onderbuik. Met een glimlach merk ik op dat ze lager dan normaal zitten. Ik streel verder over je buik, navel, onderbuik. Ik voel dat ik zelf steeds harder wordt, en ik ben niet bang dat ik je wakker maak want je slaapt altijd heel erg vast. Met mijn rechterhand streel ik over de rand van je zwart met grijze boxer. Met mijn linkerhand streel ik nu zachtjes over mijn eigen borstkas. Ik blijf je onderbuik strelen en ga bij mezelf steeds verder naar beneden. Tot ik twee bijna identieke onderbuiken streel. Die van mij ietsje gespierder, maar zeker niet zo mooi als die van jou. Ik kijk opzei naar je mooie gezichtje, gesloten ogen, half open mond.
Je ademt zwaar.

Oh baby, if you were mine.

Ik sluit mij ogen even als ik met mijn rechterhand onder de rand van je boxer heen glip. Je bent ook hard. Dat maakt mij nog duizend keer geiler, ik wil je. Ik zucht, ik kan het niet te ruw spelen want dan wordt je waarschijnlijk wel wakker. En als je nu wakker zou worden, zouden de problemen niet meer te over zien zijn. Ik streel over de schacht van je stijve en ril. Dan glip ik ook onder de rand van mijn eigen boxer door en spiegel de bewegingen die ik bij jou maak. Ik haal mijn handen uit onze boxers en ga op handen en knieën zitten. Ik geef een zacht kusje op je onderbuik en schuif dan je boxer van je heupen af. Je pracht komt tevoorschijn, en prachtig is hij. Het voorvocht glimt in het maanlicht dat door een kiertje in het gordijn naar binnen valt. Je bent mooi in het maanlicht, maar eigenlijk ben je dat altijd. Ik streel er even overheen en ga dan weer liggen. Ik schuif mijn eigen boxer van mijn heupen wat maakt dat we nu naakt naast elkaar liggen. Met allebei een stijve, alleen jij slaapt en ik ben klaarwakker. Waarschijnlijk droom jij nu van zo’n vies wijf. Ik slik, ik veracht ze, walg van ze. Ze doen het alleen maar met je omdat je hun droomman bent, omdat je Bill Kaulitz bent.
Omdat ze zich vereerd voelen dat je het met hun wil doen. Dat je hun wilt gebruiken.
Ja, ze zouden er alles voor doen om een nacht door jou gebruikt te worden. Walgelijk. En jij, jij maakt er maar al te graag gebruik van..
En dat doet zo’n ongelofelijke pijn. Ik voel tranen opwellen maar knipper ze weg. Vannacht ben je van mij, en het geile, gelukkige gevoel komt weer opborrelen. Ik streel over je lijf en met mijn andere hand streel ik over mijn eigen eikel. Ik kras met mijn nagels over jou tepels en mijn schacht. Ik ril weer van genot als ik mijn hand om mijn erectie sluit en langzaam op en neer begin te bewegen. Met mijn andere hand dwaal ik bij jou ook weer af naar beneden, tot ik bij je erectie ben en de bewegingen die ik bij mezelf maak begin te spiegelen. Ik sluit mijn hand om je stijve. Je kan je echt niet inbeelden hoelang ik hier op heb gewacht, over heb gedroomd, naar heb gesmacht. Het gevoel van jou stijve in mijn hand maakt het gevoel wat ik met mijn linkerhand om mijn eigen erectie veroorzaakt nog zo veel intenser. Ik begin steeds harder op en neer te bewegen, bij jou ook. En ik moet mijn lippen op elkaar persen om geen kreunen los te laten. Toch hoor ik een klein kreuntje. Verschrikt kijk ik opzei want ik wist zeker dat ik het zelf niet was. Maar je ligt er nog precies het zelfde bij, alleen parelen er wat meer zweetdruppeltjes op je voorhoofd. Ik zal het me wel ingebeeld hebben. Ik begin weer te bewegen op een onregelmatig tempo, en ik draai met mijn duim over jouw en mijn eigen eikel. Ook op mijn eigen lichaam parelt zweet. Maar ik ga nog harder, ik beweeg mijn heupen en stoot in mijn eigen hand. Ik beeld me in dat ik in jou stoot en bijt hard op mijn lip om het niet uit te gillen. Ik voel mijn orgasme naderen maar probeer het uit te stellen, ik wil nog even genieten van die moment. Ik laat jou erectie los en streel over je mooie, slanke lichaam. Met mijn andere hand blijf ik mezelf steeds harder aftrekken. Op onze beide lichamen parelt zweet, onze beide borstkassen bewegen onregelmatig op en neer, en als ik niet beter wist, zou ik denken dat je wakker was.
Ik wilde dat je wakker was, dat ik dit genot met je kon delen..
‘’oh bill..’’ breng ik gesmoord uit.
Ik voel mijn spieren samentrekken.
Ik voel het bloed weg trekken.
Ik voel de vlinders harder tegen mijn onderbuik aan dansen dan ooit.
‘’BILL’’
Schokkend, mijn opgezwollen lippen op elkaar drukkend, zachtjes hijgend, en dan happend naar adem voel ik de warme vloeistof over mijn hand en onderbuik lopen.
Ik laat me naast je neervallen en probeer zo zachtjes mogelijk te doen. Ik kijk opzei naar het allermooiste wezen dat ik ooit heb gezien. Naar mijn hele wereld. Naar jou. Na een paar minuten kruip ik omlaag en laat mijn lippen even over je onderbuik strijken. Je prachtige erectie staat nog steeds overeind en lust en verlangen stromen door mijn lijf. Ik kan het niet laten even aan je te likken, je smaakt zo heerlijk. Ik lik nog een keer langzaam over je eikel. En neem je helemaal ik mijn mond. Je erectie klopt onder mijn lippen wat me zo ongelofelijk opwind dan ik mezelf al weer hard voel worden. Maar toch stop ik, al spreekt dat heel mijn lichaam, verlangen en lust tegen. Ik wil je niet laten komen, het risico dat je wakker wordt is té groot..

Oh, baby.. if you were mine.

Ik kom overeind en ga tegen je aan liggen, ik blijf je strelen over je buik.
Ik besluit te gaan slapen maar ik kan het niet laten om je nog een keer aan te raken, je bent verslavend. Ik begeef mijn hand steeds verder naar beneden en kijk terwijl ik dat doe naar je gezicht. Dan kras ik in een keer met mijn nagel over je eikel. Je grote goudbruine ogen
sperren open. ‘’TOOOM’’ Gil je.

Reageer (2)

  • ganja

    wow wijs ;) snel verderx

    1 decennium geleden
  • TWINcest

    Wauw!
    Deze was echt fucking goed!
    Je bent echt geweldig in TC's schrijven!
    Ik wil nog steeds een hardcoresex schrijven, maar dat kan ik gewoon niet x']

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen