Foto bij O25

SORRY dat het zo onmenselijk saai hoofdstuk is. Ik baal best wel, maar heb mezelf nogal gedwongen te schrijven omdat ik gisteren niet heb gedaan en toen ging het niet zo lekker. In het volgende hoofdstuk gaat iets leuks/grappigs/genants gebeuren, dus even reageren alles, en dan komt 'ie zo snel mogelijk!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • hartje1D

    super! snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • Istina

    Ik denk dat ik zojuist verliefd ben geworden op die gif, like omfg. *.* Ik heb je hoofdstuk nog niet gelezen, maar zit al ongeveer drie minuten naar dat plaatje te staren, men. Ik voel me stom. Goed, nu ga ik je hoofdstuk lezen. :a Wait a minute.
    ......
    AHAHAHAHAHAHA. Op het moment dat een goede je kan helpen, gaat het helemaal fout, haha. Dat is zo komisch en echt een dumper voor Niall, haha. Maargoed, ik vond het zelf wel ook supergrappig.
    En er viel niet veel van te merken dat het niet zo lekker ging met het schrijven, je deed het, zoals gewoonlijk, ontzettend goed, meid!
    En nu, met deze reactie + een kudo hoop ik dat ik je bereid heb gekregen om snel een nieuw hoofdstuk te posten, hihi. <3

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaw Nialler! Hij is lief!
    En ik moest echt keihard lachen toen hij faalde met bowlen! (:
    Snel verder!

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen