Foto bij 14.

Justin Drew Bieber
“Waar gaan we vandaag heen?” vraag ik als we naar mijn auto toe lopen. “We gaan pakken uitzoeken” zegt Louise. “Wacht betekent dit dat ik moet gaan passen.. Ik haat passen.” Serieus ik haat passen, dan moet je in die veel te kleine pashokjes. Kost het je eerst nog tienduizend jaar voordat je het gordijn eindelijk goed dicht hebt. En dan krijg je het ook nog eens bloedheet van het aan en uitkleden. Nee dankje. “Moet het echt?” vraag ik op een zeurderig toontje. “Ja natuurlijk. Je wilt er toch goed uit zien op je bruiloft of niet soms?” zegt ze. Wauw. Alsof ik mijn moeder hoor praten. Ik knik zielig waardoor Louise in de lach schiet. Oké, dat vind ze dus grappig. Ik doe er nog een schepje boven op door mijn honden oogjes op te zetten. En dan houd ze het niet meer, ze proest het uit van het lachen.
Ondertussen zijn we al gestopt bij de winkel waar we kleding gaan passen. YEAH! Sarcasme. We lopen de winkel in en begroeten de mensen beleeft. Louise heeft al wat gevonden en wenkt me om te komen. Met tegen zin loop ik er naar toe. Ik moet toegeven dat het best oké is. “Leuk.” antwoord dan maar droog. Louise slaakt ene diepe zucht waardoor ik grinnik.

“Kom op Justin. Kom naar buiten.” roept Louise. “Nee, ik zie eruit als een nerd.” Ik hoor Louise hard lachen. Zo gaat het dus al 2 uur. Elke keer komt ze met een pak die me verschrikkelijk staat en, dan dwingt ze me om uit de paskamer te komen. “Kom op Justin alsjeblieft.” smeekt ze met een lachende ondertoon. Ik zucht luid en overdreven zodat ik zeker weet dat ze het hoort. “Kom naar buiten of ik kom naar binnen.” roept ze. “Kom dan er is hier plaats zat.” Ik hoor haar hakken hard op de vloer tikken. Als ze bijna bij het gordijn staat trek ik het hard open. Van schrik valt Louise bijna achterover. Een brede grijns speelt rond mijn lippen. “Dude je liet me schri..-” ze kijkt me aan en gilt het uit van het lachen. “Je… je.. je.. je” hakkelt ze door het lachen heen. “JE ZIET ER ECHT VERSCHRIKKELIJK UIT!” hikt ze. De grijns die eerst nog rond me lippen hing is in een klap een streep geworden. Dat bedoel ik dus, als ik dan de paskamer uitkom lacht ze me uit. Ik kijk haar emotieloos aan wat blijkbaar grappig is want, ze gaat vrolijk door met lachen. Ik stap naar achter en doe het gordijn van de paskamer weer terug. “kom op Justin het spijt me...” Negeer. “maar je ziet er echt heel lelijk uit.” en daar gaat ze weer. Ze ligt weer plat van het lachen. Weetje wel zo een lachbui waar je om alles kan lachen zelfs als het niet grappig is? Nou zo eentje dus.
Net als ik het pak weer wil verwisselen voor mijn eigen kleren, hoor ik Louise’ stem roepen. “Justin ik heb een leuk pak voor je.” Ik zucht. “Ik trek het niet aan!” roep ik terug. “Nee, alsjeblieft ik weet zeker dat je dit wel leuk vindt.” “Oké maar, dit is het laatste dat ik ga passen.” “Oké.” roept ze op een schattig toontje. Oh god als dat maar goed gaat..

Hellooo (: Vandaag was echt mijn geluks dag ofzo.. gym viel uit op school!! Kan het leven beter?? Ik haat gym echt uit het diepste van mijn hart! haha..
Ik heb deze keer weer een beetje een lang hoofdstuk van de andere was zo kort..
xo

Reageer (2)

  • xswagstars

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Herondales

    WOEHOEE. Oke. Ik hou van dit verhaal, nu snel verder haha <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen