Foto bij OS12 || Louis Tomlinson voor FATIMAXHORAN 16+

ZE HEBBEN GEWOON EEN BRIT GEWONNEN JONGENS
Dat is de reden dat jullie deze gisteravond niet kregen hahahah!
ik zat helemaal te shaken, hebben jullie ook gekeken?
xoxo

Een meet ‘n greet met One Direction, kon het nog beter? Stuiterend huppel ik door het huis, terwijl ik van alles tegelijk doe. Ik breng mascara aan op mijn wimpers terwijl ik op zoek ben naar mijn schoenen en tegelijkertijd aan het bellen ben met mijn beste vriendin: Marit. ‘Waar blijf je nu? Je moet niet te laat zijn he’ ratel ik en ze lacht. ‘Natuurlijk niet! Ik ben onderweg, ik ga echt niet te laat komen bij een meet ’n greet met One Direction!’ ik lach zachtjes en wandel verder door het huis. Ik gooi mijn mascara op mijn bed en kijk even in de spiegel. Oh wat had ik er zin in! De bel gaat en ik huppel naar beneden. ‘Ready?’ ik knik en stap naar buiten. We stappen in de taxi die voor staat en worden naar het gebouw gereden waar we een meet ’n greet zouden hebben. Ik weet nog hoe ik werd opgebeld door de radiozender, ik was helemaal uit mijn dak gegaan en niet mee in staat geweest om iets normaals te zeggen. En nu… was het eindelijk zo ver!

Er staat een grote groep meisjes voor de deuren van het gebouw, maar ze mogen duidelijk niet naar binnen. We banen ons een weg door de menigte en worden, na het laten zien van de kaartjes, binnen gelaten door een enorme bodyguard. ‘Ooh Amy’ piept Marit nerveus en ik grijns breed. ‘Hier heen dames’ zegt een man en we stappen de kamer binnen. Er zitten nog 8 andere meisjes. Opeens gaat er een deur open en de jongens komen één voor één binnen. Ze zagen er allemaal weer fantastisch uit. Ik kon wel gillen en kneep even in mijn arm om zeker te weten dat ik niet droomde. ‘Droom je?’ ik schrok me dood van de stem en als ik op kijk, kijk ik recht in de blauwe ogen van niemand minder dan Louis Tomlinson. ‘Blijkbaar wel’ zeg ik lachend en hij grijnst. ‘Droom je vaker over ons dan?’ vraagt hij met een cheeky grijns. Ik kijk blozend weg en Louis lacht hard. ‘Sorry pretty’ lacht hij, waardoor ik nog roder wordt. Er wordt druk gepraat en ik ga met de jongens op de foto. Louis slaat zijn arm rond mijn middel en ik voel zijn hand even in mijn kontzak glijden. Het is zo snel dat ik bijna denk dat ik me verbeeld, maar als ik weg loop en Louis zie knipogen weet ik dat het echt was. Ik ga een beetje aan de rand staan en haal het papiertje uit mijn kontzak.

Zin om langs te komen vanavond? xL

En dan staat er onder zijn telefoonnummer. Ik kijk even op en kijk hem recht aan. Hij kijkt me afwachtend aan en ik knipoog. Een nacht met Louis Tomlinson himself, wie zou dat aan zich voorbij laten gaan? Ik grijns en begeef me terug naar Marit. Die kijkt me nieuwsgierig aan, maar ik gebaar dat ik het later wel vertel. Ik vis mijn telefoon tevoorschijn en begin te typen.
Lijkt me.. leuk. Heb je een adres? xAmy
Niet veel later pakt Louis zijn telefoon en begint te tikken. De andere jongens stoten elkaar even grijnzend aan en ik zie Harry naar mij knikken. Als Zayn me aankijkt zwaai ik onschuldig. Hij zwaait lachend terug en ik grijns breed. ‘Amy, leg eens uit’ lacht Marit en ik haal onschuldig mijn schouders op. ‘Ik heb vanavond een soort van afspraak met mister Tomlinson’ fluister ik in haar oor en ze gilt hard. Ik lach en laat haar het smsje en papiertje lezen. Ze grijnst. ‘Lucky girl’ ik wiebel even met mijn wenkbrauwen en ze grijnst breed.

Als de Meet ’n Greet is afgelopen gaan we naar buiten, waarna ik al vrij snel een berichtje van Louis. ‘Ik ga die kant op, je komt wel veilig thuis toch?’ Marit knikt en grijnst en ik verdwijn naar de andere kant van het gebouw. Als ik Louis zie staan loop ik naar hem toe en glimlach. Zijn arm glijd rond mijn heupen en hij bijt even op zijn lip. ‘So.. Amy. Ready?’ ik grijns en knik. Ik volg hem naar een auto, en we zijn stil als hij naar een hotel rijd. In de lift van het hotel zie ik hem af en toe naar me kijken, waarna ik grijnzend terug kijk. We stappen een enorme hotelkamer in met een prachtig hemelbed. Lang kan ik er echter niet naar kijken want ik wordt met mijn rug tegen de muur aan gedrukt.

Ik kijk Louis aan en die knipoogt een keertje. Dan drukt hij zijn lippen op die van mij. Ik beantwoord zijn kus gretig terwijl de gedachten door mijn hoofd tollen. Ik stond te zoenen met Louis Tomlinson, waarschijnlijk ging ik zo heel wat meer doen, wauw er zouden zo veel meisjes jaloers zijn. Ik vlecht mijn handen door zijn haar terwijl onze tongen wild rond elkaar draaien. Hij verplaatst zijn handen naar mijn kont en ik laat me gewillig optillen door hem. Hij brengt me naar het grote bed en ik trap snel mijn schoenen uit. Onze zoen blijft onafgebroken tot hij mijn shirt uit wilt doen. Heel even laten we elkaars lippen met rust en snel vliegen allebei de shirts door de lucht. Ik laat mijn handen gretig over zijn borstkas glijden. Hij verwijderd snel mijn BH en masseert dan langzaam mijn borsten. Een zachte kreun rolt over mijn lippen, waarna hij me grijnzend aankijkt. Ik grinnik zacht en rol ons om. Ik kijk hem een uitdagend aan en druk dan kusjes op zijn borstkas, langzaam naar beneden. Ik maak zijn riem open en hij wringt zich uit zijn broek. Dan duwt hij me terug op bed en maakt mijn short los. Ik help hem met uit doen en zie hem even naar me kijken. Er werd niet gepraat, dat was ook niet nodig. Zijn handen masseren mijn borsten weer en ik wrijf even over zijn boxer. Hij kreunt luid en ik grijns. Hij trekt mijn slipje snel naar beneden en brengt twee vingers voorzichtig in me, tegelijkertijd beweegt hij zacht over mijn clitoris. De kreunen volgen elkaar steeds sneller op en ik hijg ongecontroleerd. 'Fuck Louis' kreun ik terwijl ik mijn rug krom en hij trekt zich grijnzend terug. Hij trekt zijn boxer razendsnel uit en stoot dan in me. Ik kreun en bijt even in zijn schouder. Hij begint te stoten en al snel komen we allebei tot een hoogtepunt.

Hijgend liggen we naast elkaar en ik staar naar het plafond. 'Je bent leuk Amy' zucht hij en ik lach zachtjes. 'Jij bent ook leuk Louis' hij gooit het laken over ons heen en sluit zijn armen om mijn middel. 'We zouden nog eens iets moeten doen, samen, als een date' mompelt hij en ik staar hem verbaast aan. 'Grapjas' mompel ik en Louis schud zijn hoofd. 'Je lijkt me een leuk meisje, ik zou je graag wat beter leren kennen' ik grinnik zacht en slaperig. 'We zien wel Tomlinson' mompel ik voordat ik mij ogen sluit en tegen hem aan zak om zo in slaap te vallen.

Reageer (5)

  • SpecialMofo

    Geweldig.
    Ik had wel dolgraag willen kijken maar ik was carnaval aan het vieren. Ik heb toen op YouTube terug gekeken hoe ze hun prijs in ontvangst namen.(H)

    1 decennium geleden
  • demivdt

    tuurlijk heb ik gekeken (H) nice (H)

    1 decennium geleden
  • DorienM

    Mooi!!

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    Like ^^

    1 decennium geleden
  • FATIMAXHORAN

    (H)________________(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen