Foto bij 10

Tom pov.

We rennen half over het station heen door Bill, like always. We worden hier een daar wat aangekeken, had ik normaal ook gedaan als er een paar jongens over het station rennen met karren en uilen.. Rockie mijn uil begint te krijsen als ik per ongelijk met me karretje tegen die van Gustav aanstoot, waardoor Raket de uil van Gustav net zo leuk mee begint te krijsen, het klinkt bijna als muziek in me oren! Niet dus, mijn humeur zakt steeds lager.. ‘Rockie hou nou eens je mond!’ mompel ik naar me uil die me met grote ogen aankijkt, gauw geef ik hem een stukje cracker en tevreden eet hij hem op. Een voor een rennen we door de muur, die domme dreuzels hebben op niks door. Over het perron zwaaien we regelmatig naar bekende van school en merk dat het toch wel erg druk al is. ‘He schatje!’ klinkt er links van me en daar komt Polly aanlopen, de vriendin van Gustav. Ze loopt naar hem toe en geeft hem een kus.

Na een kwartier zaten we eindelijk compleet in trein, in onze coupe zitten alleen de jongens en Polly. We hebben genoeg vrienden maar dit is toch wel ons vaste groepje. Mijn blik gaat nog een keer over het perron heen, ineens leek me een heel bekend gezicht te zien. Ik sta op en kijk nog eens goed door het raampje en inderdaad dat is haar.. Juno Peters, het meisje waar ik een paar jaar terug nog smoorverliefd op was en tegelijk doodsbang. Ze ziet er nog zoals altijd prachtig maar wel vermoeid uit, ze loopt met die Malfidus bah! Ik schud me hoofd, dat mens is nou ook eenmaal verleden tijd…

Bill pov.

Ik zie me broertje opstaan en verbaast door het raampje kijken, stiekem gluur ik mee om te kijken wat hij ziet. Onee daar loopt ze hoor, Juno Peters! Daar zitten we nou echt op te wachten.. Ik trek Tom aan zijn broek weer naar beneden zodat hij weer zit. We zwaaien allemaal nog een keer naar onze ouders en dan kan de trein echt niet meer wachten en begint te rijden. Voor me zitten Georg, volgens mij te wachten tot het snoepkarretje langskomt en Gustav met Polly die elkaar lopen af te lebberen. Erg leuk uitzicht dit.. Ik pak me schrift en begin wat muziek te schrijven.

Na een tijdje gaat ons coupedeur open en daar staan 2 meisjes, duidelijk 1e jaar nog.. ‘Zijn jullie niet van Tokio Hotel?’ vraagt het rechter zwartharige meisje aan ons, een beetje overdonderd knikken we van ja, het blijft nog zo nieuw voor ons. ‘Zouden jullie hier je handtekening op willen zetten?’ Vraagt het linker bruinharige meisje, die me ergens een klein beetje bekend voorkomt. Ik neem het tijdschrift aan waar we opstaan, het was een fotoshoot in de modder. Wanneer de meisjes wegzijn doet Polly voor het eerst haar mond open sinds we vertrokken waren. ’Sorry voor me zusje’ zegt ze beschamend. ‘Aha ik dacht haar al te herkennen!’ lacht tom. Dan vliegt de tijd en na een halfuurtje gaat de coupedeur weer open, dit keer zijn het geen 2 schattige meisjes.. Nee het Malfidus met zijn dikke slaven, een kreun verlaat mijn mond..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen