Foto bij 01

eerste hoofdstuk, ik hoop dat jullie het leuk vinden:)
xx

TRING, TRING ik deed vermoeid mijn ogen open en stapte uit bed om men wekker uit te zetten, aah dacht ik, vandaag naar een nieuwe school heb er best wel veel zin in, ik deed men kleren aan, deed me haar in een vlecht en liep naar beneden. eenmaal beneden checkte ik mijn mobiel e ik zag dat ik een sms had:
hee liz,heb je een beetje zin om naar de nieuwe school te gaan?
zullen we samen fietsen?
xx

ik stuurde terug dat is er wel zin in had en dat ik het best vond om samen te fietsen, spreekte een tijd en plek af en zette een bakkie thee en ondertussen pakte ik me tas in.
'MAM IK GA NAAR SCHOOL' riep ik naar boven want mijn moeder was nog boven. 'IS GOED LIEVERD VEEL PLEZIER' riep ze terug en ik stapte naar buiten de kou in.

ik reed naar de afgesproken plek en ik zag dat elin er al stond 'hee el'zei ik toen ik dichterbij was 'hee liz'zei ze terug en we fietste naar de nieuwe school.

opschool
'kom volgensmij moeten we hier heen'riep elin toen we naar binnen liepen. écht'? 'als jij het zegt voor mij is het een heel doolhof hier'dus liepen we naar het lokaal wat elin aanwees en ze had nog gelijk ook want toen we naar binnen liepen zei de leraar gelijk 'aah'daar hebben we de twee nieuwe leerlingen' en heel de klas keek ons aan.

'Hallo'zei Elin en ik vond het knap dat ze dat durfde want ik zou zoiets nooit durven. 'ik ben Elin en dit in mijn vriendin Liz' 'en kan je vriendin zich dan niet zelf voorstellen of is ze haar stem kwijt'riep een knappe jongen, 'euhm oké ik ben Liz'zei ik zachtjes 'WAT hoe heet je? heet je pis? riep een andere jongen en ik wist gelijk dat dit het moeilijkste schooljaar zou worden. en ik was blij dat de leraar zei dat ze Liz heette en dat ik mocht gaan zitten dus liep ik naar het achterste tafeltje maar struikelde en zag dat iemand nog net zijn voet wegtrok, ja dit schooljaar wordt het moeilijk dacht ik weer en ik keek er opeens niet meer naar uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen