Foto bij O2.

Gewoon mijn eerste abo! Superbedankt daarvoor haha (:
Ik hoop dat het een leuk verhaal wordt aangezien dit mijn eerste verhaal ooit is en ik niets vooruit heb bedacht xx

De autorit zou ongeveer 3 uur gaan duren, en ik zag er als een berg tegenop. Toch waren er 2 lichtpuntjes, het pak oreos dat ik had meegenomen, en die prachtige jongen die naast me zat. Die jongen heette Zayn, Zayn Malik. Ik dacht al aardige tijd dat ik iets voor hem voelde, maar op die avond wist ik het zeker.

Ongeveer 2 weken eerder:
Harry en Louis hadden een feest georganiseerd in ons nieuwe appartement, er waren veel mensen uitgenodigd. Eigenlijk had ik er niet zo'n zin in omdat ik al erg moe was van alle interviews de dagen ervoor maar besloot toch maar te gaan, dat was wel zo gezellig. Het was een leuke avond geweest en uiteindelijk waren we gaan flesje draaien met een van de ontelbare flesjes bier die over het appartement verspreid lagen. Alleen de band en een stuk of 4 meisjes waren nog over. Een bruinharig meisje was aan de beurt om te draaien. Het flesje bleef aardig lang draaien, en stopte uiteindelijk bij Zayn. Ze leken het bepaald niet erg te vinden, en al snel ging de onschuldige kus over in een tongzoen. Een steek van jaloezie ging door me heen. Ik wist nu zeker dat hij de ware was, maar hij leek het niet te zien. In een opwelling van frustratie en jaloezie duwde ik het meisje weg en drukte mijn lippen stevig op die van Zayn. Hij was waarschijnlijk ontzettend dronken want ook dit leek hij helemaal niet erg te vinden, en sloeg meteen zijn armen om mijn nek. Een luid gejuich deed me realiseren wat ik net had gedaan. Ik rukte me los uit zijn greep en rende met tranen in mijn ogen de trap op, naar mijn kamer. Fuck, wat had ik nu gedaan?


Gelukkig wist de volgende dag niemand er meer iets van. Behalve ik, aangezien ik weinig had gedronken.

'Yo, Nialler? Waar zit je met je gedachten?' Ik schrok op uit mijn gedachten door Liam's stem die me verontrust toesprak. 'Niks hoor.' Loog ik, en ik keek snel uit het autoraam. Ik voelde opeens de warme hand van Zayn op mijn schouder een rilling trok door me heen. 'Je weet dat je ons alles kunt vertellen hè?' 'Ja Zayn, weet ik.' Ik voelde tranen opkomen, ik wilde hem zo graag vertellen wat ik voelde, maar probeerde ze in te houden. Dat lukte wel aardig.


Ik was even in slaap gevallen en, na anderhalf uur in de auto te hebben gezeten had Liam besloten dat het tijd was voor een kleine pauze. Ik had na een kwartier al gesmeekt om een pauze omdat mijn oreos al op waren, maar ze hadden gezegd dat ik moest wachten. We besloten op het parkeerterrein van een tankstation te gaan staan, daar stonden in het gras een aantal bankjes waar we op gingen zitten. Ik rende als een gek het winkeltje van het tankstation binnen om vervolgens alle pakken koekjes die er waren mee te nemen. Toen ik terug kwam en de koekjes dumpte op de achterbank van de auto keken de jongens me met grote ogen aan. Ik grinnikte, pakte een van de pakken koekjes om daarna bij de rest te gaan zitten. 'Willen jullie ook een koekje?' Allemaal knikten ze. Ik deelde de koekjes uit en na ook wat gedronken te hebben stapten we weer de auto in.

Reageer (1)

  • MirandaHoran

    Woehoe Ziall! Ontzettend goed geschreven, ga snel verder! En 1D heeft de Brit Award gewonnen omg FANGIRLIN' xxx(doeg)
    P.S : Ik haat deze melding ;; Melding: Je hebt deze story al een kudo gegeven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen