Foto bij OS10 || Harry Styles voor demivdt

Ik check voor de zoveelste keer mijn kleding. Ik strijk het rokje glad en ik trek het shirtje goed naar beneden. Ik veeg mijn bruine lokken weer in model en kijk naar het huis waar ik voor sta. Ik ben zo zenuwachtig dat ik in staat ben om weer om te draaien en naar huis terug te rennen. Ik kauw op de binnenkant van mijn wang en haal diep adem. ‘Kom op Demi, gewoon aanbellen’ fluister ik tegen mezelf en meteen wil ik slaan. Wie praat er nu tegen zichzelf? Wel heel wanhopig zo. Ik zucht diep en loop het pas op, en voor ik me weer kan bedenken druk ik op de bel. Ik hoor voetstappen naderen en dan gaat de deur open.

Ik laat mijn ogen over zijn prachtige gezicht glijden, zijn bruine krullen die zoals altijd perfect in model zitten. Zijn huid, die amper een vlekje vertoont en tenslotte zijn prachtig, prachtige ogen. Ze zijn meestal groen, maar vertonen blauw, bruin en grijs, verschillend bij het soort licht. Ze twinkelen vrolijk als hij me binnen laat en ik trek mijn jas uit. ‘Geef maar’ zegt hij vrolijk en hij hangt hem op de kapstok. Hij legt zijn hand op mijn onderrug en duwt me zacht richting de keuken. Ik ben inmiddels al vuurrood geworden door zijn aanraking. ‘Wat wil je drinken? Wijn?’ hij kijkt me vragend aan en ik knik. ‘Graag’ weet ik uit te brengen en hij lacht even. ‘Rustig maar, ik bijt niet!’ lacht hij.
Ik giechel nerveus. Oh god ik moest me echt normaal gaan gedragen! Ik keek nieuwsgierig rond. De keuken was gezellig, een beetje rommelig maar dat kwam waarschijnlijk omdat hij net gekookt had. 'Kijk eens' hij gebaart naar de tafel. Er branden kaarsjes en het ziet er prachtig uit. 'Wauw Harry' zeg ik zacht en hij glimlacht. Hij schuift de stoel voor me naar achteren en ik ga zitten. Hij schenkt wijn in en pakt het voorgerecht. Dan gaat hij tegenover me zitten en kijkt me recht aan. 'Proost' zegt hij met een stralende glimlach.

Na het eten voel ik me al een stuk meer op mijn gemak. Harry is een prima sfeer brenger en een op en top charmeur. Hij weet precies wat hij kan en moet zeggen om me te laten blozen. We gaan op zijn grote bank zitten en hij glimlacht. 'Dus, jij zeg dat echte liefde niet uit één blik kan ontstaan' vraagt hij en ik schud mijn hoofd. 'Ik geloof best dat je iemand heel aantrekkelijk kunt vinden, maar echte liefde op het eerste gezicht? Nee dat denk ik niet' zeg ik en hij knikt nadenkend. 'Ja daar zit eigenlijk wel iets in' zegt hij en ik grinnik. 'Knap én slim' grijnst hij en ik wend blozend mijn blik af. 'Zullen we een film kijken?' vraagt hij dan en ik knik. Hij loopt naar de dvd speler en houd dan The Notebook omhoog. 'Wil je deze kijken?' ik knik. 'Ja dat is goed, heb hem eigenlijk nog nooit gezien' hij kijkt me verbaas aan. 'Nog nooit? Wordt hoog tijd dan!' ik lach en hij doet de film in de dvd speler. De muziek begint te spelen en Harry komt naast me zitten. Hij opent zijn armen en ik laat me tevreden tegen hem aanzakken. Ik trek mijn benen op de bank en kijk nieuwsgierig naar de film. Halverwege staan er al tranen in mijn ogen die langzaam over mijn wanen beginnen te rollen. Ik kon zo slecht tegen zulke films... Harry merkt het en veegt voorzichtig wat tranen van mijn wangen. Ik ga iets rechter op zitten en kijk hem aan. 'I like you Harry' mompel ik verlegen en hij kijkt me even verrast aan. 'I like you Demi' antwoordt hij dan. Hij legt zijn handen voorzichtig langs mijn wangen en hij dwingt me zo om hem recht aan te kijken. Mijn wangen zijn inmiddels weer rood gloeiend geworden, en nu hij me zo aandachtig in zich op neemt wordt dat alleen maar erger. Dan leunt hij naar me toe en drukt uiterst voorzichtig zijn lippen op die van mij. Een bom vlinders lijkt te ontploffen in mijn buik. Het gevoel is onbeschrijfelijk, zijn lippen passen perfect op die van mij, ze bewegen synchroon met elkaar. Het was perfect. Ik vlecht mijn handen in zijn prachtige krullen, en ik kruip nog iets dichter tegen hem aan. Zijn tong tikt zacht tegen mijn onderlip aan en al snel verleen ik hem toegang tot mijn mond. Mijn tong ontmoet die van hem en ze spelen een liefdevol spelletje. Van de film krijg ik niet zo heel veel meer mee, die zou ik een andere keer maar moeten kijken.

Als Harry zich langzaam los maakt van mijn lippen happen we allebei even ademloos naar zuurstof. Ondertussen staren we elkaar recht in de ogen aan, zwijgend. Als we weer wat bij gekomen zijn trekt hij me dicht tegen zich aan. 'I love you' fluistert hij en ik bloos. 'Love you too Haz' zeg ik met een enorme glimlach. Hij trekt me naar zich toe en ik laat mijn hoofd tegen zijn borstkas aanzakken. Zo zitten we een hele tijd zwijgend de film verder te kijken. Zijn hand streelt door mijn haar en af en toe drukt hij kusjes in mijn nek. Waarom was ik zo zenuwachtig geweest toen ik hier heen ging? Het was nergens voor nodig geweest...


uhg don't like this one, sorreh

Reageer (2)

  • demivdt

    nice thanks (H)

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Leuk, again! Ik hou echt van je schrijfstijl.(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen