Foto bij I Love You - For Yowic.

http://www.youtube.com/watch?v=Fkq5lkTfZms

Manoah.

Mijn gedachten reizen weer naar Niall, waarom had ik het contact verbroken. Ergens had ik nog steeds dezelfde gevoelens voor hem, maar ik kon dit niet voortzetten .
Dan zou er gebeuren wat er al eerder was gebeurd en dat mocht niet. Dat mocht zeker niet.
Nadat ik alles had verbroken , kreeg ik nog wat mailtje’s enz. maar die had ik snel verwijderd voordat ik terug zou reageren.
Vandaag zou hij terug komen en ik zou proberen zo ver mogelijk bij hem weg te blijven.


Niall.

Ik stapte uit de auto en bekeek het tuinpad waar Manoah en ik zo vaak gespeeld hadden als kleine kinderen, nu waren we opgegroeid en was het allemaal verkeerd gelopen.
Ik moest het weer goed maken, niet alleen om mijn gevoelens voor haar. Maar voor alles , alles waar we samen door zijn gekomen.

Langzaam liep ik het pad af en belde aan bij de deur, ik had haar moeder al gevraagd of ik hier kon blijven slapen. Vanwege het feit dat mijn moeder op zakenreis was. De deur ging open en ik keek in de groengrijze ogen van het meisje waar ik verliefd op was. “Hei”, zei ik , waarop ze hetzelfde terug zei om daarna me in een knuffel te trekken. Ik liep naar binnen en steeds begon ik het iets raarder te vinden.

De rest van de dag verliep gewoon, alsof het leek of er niks was veranderd. Ik stond nu op Manoah te wachten, die weet ik veel wat doet om daarna weg te gaan en dan vertel ik haar wat ik voel. Na een tijdje komt ze en lopen we naar het strand, waar we zo vaak met zijn 2en waren geweest. We liepen gewoon over het strand en toen we bij het stuk aankwamen waar het water onze voeten aanraakte , draaide ik me naar haar. “Manoah, ik denk dat ik verliefd op je ben”. Dan voel ik 2 zachte lippen op de mijne en staan we daar als een stelletje!

Reageer (1)

  • Landon

    aah wat cute! Dankjewel (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen