Foto bij 13.

Justin Drew Bieber

Ik bel aan bij het huis waar ik gister ook was. Na ongeveer een minuutje zie ik het vrolijke gezicht van Louise haar vader achter de deur verschijnen. “Hey Justin” Zegt hij blij terwijl hij me in een omhelzing trekt. Oke.. Dat is ook nieuw. “Kom binnen..” zegt hij vrolijk. Hij doet de deur een stukje verder open zodat ik naar binnen kan komen. Snel trek ik mijn schoenen uit. Ik loop door naar de keuken waar Vincento ook is. Hij is bezig met brood pakketjes maken. “Kan ik misschien helpen?” vraag ik. Anders sta ik er ook maar zo bij. Als we klaar zijn met de broodjes gaat Vincento Louise wakker maken.

“Ze komt er zo aan” zegt Vincento als hij de kamer weer binnen komt lopen. Ik zit ondertussen al op de bank. Langzaam komt Toni de woonkamer binnen gelopen. Echt met zo een goede morgen gezicht weetje wel.. “Hey, Justin wat doe jij nou hier.” komt er slaperig en verbaasd uit zijn mond. “Hey..” zeg zonder antwoord e geven op zijn vraag. Naja.. Hij laat zich naast me op de bank vallen. Na een paar minuutjes en een heleboel gezucht. Is hij denk ik een beetje wakker. “Gamen?” vraagt hij terwijl hij opstaat om de Playstation aan te doen. Ik knik. Hij haalt een paar spelletjes te voorschijn en als we eindelijk gekozen hebben beginnen we aan het schietspelletje.

“Ik ga je helemaal in maken Justin.” Roept Toni door het huis. Hij beweegt met zijn hele lichaam mee wat er grappig uitziet. Ik geef Toni nog een laatste klap en dat doet het ‘em. Ik spring op een juich “IK WIN WEER!” Schreeuw ik. In beeld zie je heel groot ‘winner’ staan naast mijn poppetje. Plots hoor ik iemand achter me lachen. Toni en ik kijken allebei verbaasd achterom. “Sorry, ik had me verslapen” zegt Louise zich gelijk. “Maakt niet uit, ik had goed gezelschap.” zeg ik terwijl ik naar Toni wijs die nog steeds boos naar de televisie staart. Ik bekijk haar van top tot teen. Niet dat het mijn bedoeling is maar, het gaat gewoon vanzelf. Ik merk dat Louise er onzeker van word. Ik glimlach en sta dan op. Samen lopen we naar de keuken.

Reageer (1)

  • Herondales

    Lala, gezellig hoor. ;D
    Okay. Snel verder bye <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen