Foto bij O23

Nog ééntje in Eloise pov, omdat dat handiger uitkwam bij het ontrafelen van wie het was. Zayn dus. Het duurt nog wel even voordat jullie zullen weten wat er nou precies aan de hand is, maar verder komen jullie ook nog leuke dingen te weten! Enjoy, en oja nogmaals even KLIK HIER, en als je dan op de 'abo' button drukt ben ik ook weer blij. =) Maar goed, dat hebben jullie ookal bij het vorige hoofdstuk gelezen! Reacties en kudo's is morgen SOWIESO een nieuw hoofdstuk, dus spam me even haha. xoxo

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Istina

    You're kwelling me! NOOO!
    Ze mag echt zo keihard niet verliefd worden op Zayn, weetje. Want dat zou alles verkloten en eh.. jammer zijn.
    Maar ik denk eerlijk gezegd dat ze gewoon goede vrienden gaan worden, omdat ze blijkbaar dus hetzelfde hebben meegemaakt. Nouja, dat is wat Eloise in zijn ogen ziet.
    Goed, ik vind nog steeds dat dit verhaal 300x het aantal abonnees dat het nu heeft moet hebben, maarja..
    Ik hoop echt dat het een keer lukt om je de top in te krijgen, want dat zou wel helpen, denk je niet?
    Je verdient het echt en er staan vaker crappy schrijfsters in de top die het totaal niet verdienen dan schrijfsters zoals jij er één van bent.
    IK VIND DE TOP ONEERLIJK. KUDO AANVAL! <3

    1 decennium geleden
  • Annaxheartx

    Vas happenin' bradforboi ?
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • Frigasima

    Ga me niet vertellen dat ze verliefd word op Zayn. :( Oké, jij. Schrijft. Ge - wel - dig. <3 Jij. Moet. In. De. Top. Waarom. Typ. Ik. Zo? Owkee weird. Maar owkweeee snellos verderos. (Dat klonk heel Spaans eh? Ik weet het ik ben nu ook in Spanje. (nerd) I love you. :$ (Owkee niet verkeerd denken ofzo.) Um wat moet ik nog gaan vertellen. Ummmmm. POKÉMON-HERO.COM IZZZZZ KEWLLLLL. En nu ga ik ff naar Niall om het te zoenen. See you lator, alligator. (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen