Foto bij O52. / Last evening of Elvira & Niall

oehlala. Le 16+.. -
thanks to LouisBoobear for writing that part of this chapter hehe.
x

POV Elvira
Zenuwachtig volg ik het pad met de vele witte kaarsjes. Niet veel later kom ik in een achtertuin aan. De schuifpui naar een kamer is open. Moest ik naar binnen gaan? Ik kijk om me heen maar zie Niall nergens staan.
Ik loop de kamer binnen. Hoorde ik nou gitaarspel? In mezelf begin ik zachtjes te lachen. 'Niall?' roep ik. 'Niall?'
Ik loop verder de kamer in, maar ik zie hem nog steeds niet. Het gitaarspel veranderde nu ook in vaag gezang. Het liedje kwam me bekend voor, en na een tijde hoor ik wat het is. Everything by Micheal Bublé.

And you play it coy
but it's kinda cute
And when you smile at me you know excactly what to do
baby don't pretend, that you don't know it's true
Cause I can see it when I look at you
And this is crazy life, and trough this crazy times
Its you, it's you
You make me sing
you're every line, you're every word, you're everything.


Met een brede lach op zijn gezicht staat Niall met zijn gitaar voor m'n neus. Hij zet zijn gitaar tegen de muur. 'You are such a cutie' zeg ik, terwijl ik naar hem toe loop en een kusje op zijn neus druk.
'Did you do this whit Harry?' vraag ik terwijl ik nog steeds vol verbazing om me heen kijk. 'Yes, we fixed this all today' zegt Niall. 'Do you like it?'
'Do I like it?' Herhaal ik hem. 'Niall, I love it!'
Verlegen kijkt hij naar de grond. 'There's a lot of lovely food' weet hij er nog uit te brengen.
'I know what you are trying to say' zeg ik. 'Let's eat'. Lachend trekt Niall me mee naar de tafel.


POV Niall
'This food was amazing' zeg ik terwijl ik me met een zucht achterover op het bed in de tweede afgehuurde kamer laat vallen.
Hoofdschuddend kijkt Elvira me aan terwijl ze voorzichtig het bed op kruipt. Ze laat zich op haar ellebogen rusten en ze friemelt het kantje van het deken.
Ze heeft niet door dat ik haar verschikkelijk aan zit te staren. Ik denk aan van alles.
Het eerste telefoongesprek, de eerste ontmoeting, toen ze flauwviel op het podium, toen ik de eerste was waar ze om vroeg toen ze wakker werd, toen we elkaar 2 weken niet spraken, en hoe blij ik was toen Liam, Louis en Zayn ervoor hadden gezorgd dat ze hier was.
'Where are you looking at?' Ik word wakker geschud uit mijn gedachten.
'You' zeg ik, en ik zie glimlach op haar gezicht verschijnen. Ze buigt zich naar me toe en kust me. Gewillig zoen ik terug en duw haar naar achter. Dit was het moment.

POV Elvira
'You're so beautiful' fluistert hij zachtjes in mijn oor. Een glimlach ontstaat op mijn gezicht. Hij streelt m'n wang en gaat steeds verder naar beneden. Net boven mijn borst stopt hij. 'No, go on please' fluister ik met een hese stem. 'You're sure about this, babe?' vraagt hij zachtjes. 'Yes, I am, Niall. I really am' zeg ik. Hij dwaalt af naar beneden en begint m'n blousje los te knopen en begint me zachte kusjes in m'n nek te geven. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd en we zoenen. Dan tilt hij me op en verplaatst me iets hoger op het bed. Ik kus z'n borst en buik en begin zijn broek los te knopen. Allerlei kledingstukken vliegen door de kamer. Een beetje onwennig liggen we op bed te knuffelen en te zoenen. Uit het niets heeft Niall opeens ergens een condoom vandaan gehaald. Na een paar minuten prutsen ga ik bovenop hem liggen. Hij pakt me vast bij m'n heupen en probeert me een beetje te sturen. Voorzichtig laat ik me een beetje naar beneden zakken. Een ongelofelijke pijn schiet door mijn buik heen. 'Should I stop?' vraagt Niall voorzichtig. 'No, I have to get through this' zeg ik met een vertrokken gezicht. 'Try to relax' zegt Niall. Na een paar minuten merk ik dat de pijn begint af te zakken. Ik begin het nu zelfs best lekker te vinden. Ik merk dat we allebei richting ons hoogtepunt gaan. Ik hoor hoe er een paar kreunen uit Niall's mond ontsnappen. Dan ga ik weer naast hem liggen. Hij slaat zijn arm om me heen en geeft me een kusje in m'n kruin. 'Im going to miss you when you are gone' fluistert hij.
'Im going to miss you too. But I won't give up on us'
'Me neither' zegt hij weer en hij streelt zachtjes over mijn arm. 'I love you' is het laatste wat ik hoor, voordat ik in een vredige slaap val.

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen