Ashley en haar beste vriendin Lynn zitten in de les, ze letten totaal niet op.
Nog 2 uurtjes en dan hebben ze zomervakantie. ‘’hey Ash , ik kan me echt niet concentreren hoor laat die man eens even ophouden met praten’’ zegt Lynn geërgerd.
‘’ Ik kan die man echt niet uitstaan’’ zegt Ashley net even te hard. ‘’ wie kan je niet uitstaan jongedame?’’ ‘’ ehhh, een vriend van me ‘’ zegt Ashley snel , ja ja dat geloof je zelf zeker?
‘’Ga je maar melden bij de teamleiders’’ zei hij . Ashley loopt geërgerd de klas uit, ja hoor net nog even op de laatste dag eruit gestuurd, lekker dan , en dan zeker ook nog nablijven?. Mopperend loopt Ashley door de gangen naar beneden.
‘’ Ja , Ashley wat kom je doen? ‘’ . ‘’ uh ik moest me melden meneer’’ . ‘’ pak maar een papier en ga maar even in de aula zitten’’ Ashley loopt weg en neemt plaats in de aula.
Een paar minuten later komt Lynn aangelopen . ‘’ ook eruit gestuurd’’ ? ‘’ ja, wat een klootzak zeg stuurt hij je het laatste uur er nog uit’’ ‘’ ja inderdaad bah nou ja laten we maar snel die formulieren in gaan vullen want anders hebben we straks nog meer problemen.’’ Snel vullen ze de formulieren in.
Even later gaat de bel en samen lopen ze naar boven.
‘’ pff ben benieuwd wat hij er van zegt’’ ja ik ook ik hoop zo dat we niet na hoeven te blijven daar heb ik dus echt geen zin in op de laatste vakantie dag’’
“ Zo dames, ging niet zo lekker hé vandaag’’ , ‘’ nee weten we maar we zijn gewoon blij dat het bijna vakantie is weet u, we gaan namelijk morgen op vakantie’’ . ‘’ ah ha maar ja , daarom mogen jullie natuurlijk niet over mij gaan kletsen’’ ‘’ nee meneer het spijt ons’’ zeggen Ashley en Lynn in koor.
‘’ nou ja voor deze keer vergeef ik het Jullie dames, ga maar snel pauze houden en alvast een fijne vakantie’’ ‘’ ja bedankt en u ook doeiii!!’’ en ze lopen samen de klas uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen