Foto bij O51. / last evening of Harry & Céline

POV Céline
Harry was naar beneden gegaan. Hij zei dat hij iets moest halen ofzo. Ontertussen pak ik mijn tas alvast een beetje in. 'Does everything fit?' vraagt Zayn, die in de deur opening staat. Ik grinnik. 'I hope so'
Zayn gaat op de rand van het bed zitten. 'What's Harry doing?' vraag ik.
Zenuwachtig staat Zayn op. 'Uuhm, I have to go, bye' zegt hij, terwijl hij de kamer uitrent. 'Zayn?! Zayn?!' roep ik hem achterna. Als ik in de gang kijk is die al leeg. Ik haal mijn schouders op als ik niet veel later Elvira de trap op zie lopen.
'Weet jij wat Harry aan het doen is?' Ze begint te lachen. 'Ik heb echt geen idee, Niall is ook al weg. Beneden zijn ze niet, hoor'
Ik haal mijn hand even door mijn haar. 'Okee'
'Misschien dat ze iets voor ons bedenken, omdat het de laatse avond is?'
Daar had ik nog niet aan gedacht. 'Oehlala' zeg ik terwijl ik met mijn wenkbrouwen wiebel. 'Kom, we gaan even in Niall's kamer zitten'

We zijn al bijna drie kwartier aan het praten. Ons gesprek over wat de jongens voor ons bedacht zouden kunnen hebben word onderbroken door Louis die ons roept. 'Elvira, Céline! The Tommo is calling you!' galmt het door het huis.
We lopen de kamer uit en en daarna de trap af. 'Put on your coats' zegt Louis als beneden zijn. 'Zayn, Give me the blindfolds'
Verbaasd kijken we toe hoe Zayn twee zwarte doeken pakt. 'Go put on your coats girls!' roept Louis nog een keer. We doen wat Louis zegt en trekken onze jas aan. 'Ik denk dat je gelijk had, El' zeg ik terwijl ik de rits van mijn jas dichtdoe. 'Girls! Come here!' roept Louis weer.
We lopen de woonkamer weer in. Louis staat met de twee doeken in zijn hand en begint er eentje om Elvira's hoofd te knopen. 'How many fingers am I holding up?' vraagt hij, terwijl hij 5 opsteekt. 'How am I supposed to know that?' vraagt Elvira. 'I can't see anything'
Met dat antwoord neemt hij wel genoegen en hij begint ook bij mij de doek om mijn hoofd te knopen. 'Liam, take Céline. Zayn, take Elvira'
Louis praat echt als een commandant, en het ziet er heel komisch uit.
'Where the hell are we going?' vraag ik, maar zoals ik eigenlijk al kon voorspellen geeft niemand antwoord en zitten Liam, Zayn en Louis heel stom te lachen.
Ik irriteer me dat ik niks kan zien, maar ik weet dat we in de auto zitten.
De rest van de tocht is het stil. Die doek begint echt te irriteren. Ik had al een paar keer geprobeerd om hem eraf te halen, maar dan hield Liam me tegen. Kansloos dus.
Na een tijdje rijden stopt de auto eindelijk. We stappen de auto uit en Liam begeleid me voor hoe ik moet lopen. 'Okay girls, you are almost allowed to take the blindfold off. But you have to wait till we are gone. When you hear Zayn screaming vas happenin it's time'
Ik knik en ik hoor hun voetstappen langzaam wegvagen.
'Ik heb zenuwen' hoor ik oppeens. Ik schrik eerst maar heb al snel door dat het Elvira is. 'Ik ook, oh my god'
Uit de verte horen we Zayn roepen. 'Hij mag af!' zeg ik. Ik haal de blinddoek van mijn hoofd af. Mijn ogen moeten even wennen aan het donker maar al snel zie ik dat we in een soort hele grote voortuin staan. Niet zo eentje als wat ik kende, zoals bij een rijtes huis. Maar gewoon mega grote tuin, aan de voorkant van een huis.
Ik sla mijn hand voor mijn mond. Overal staan waxinelichtjes op het pad. Een pad met rode en een pad met witte.
'Jij moet de rode volgen, en ik de witte' zegt Elvira. 'Hoe weet je dat?' vraag ik. 'Er staan pijlen, Cel' zegt ze lachend.
Ik begin ook te lachen. 'Grapje'
We geven elkaar een knuffel en wensen elkaar succes, en dan loop ik het pad met de rode kaarsjes op.

POV Harry
Pas toen we al thuis waren kwam het in me op dat we wat speciaals moesten doen voor de laatste avond..
Ik had snel de andere jongens geholpen en samen met Niall dit neer gezet. We waren een uur bezig geweest met dit allemaal neer te zetten. We hadden geluk dat de locatie ook nog een halfuur rijden was, want dat konden wij ons ook klaar maken. Nu stond ik aan de achterkant van het huis wat we nog snel konden huren. Er zaten vele kamers in, waarvan er 4 waren afgehuurd. Twee voor mij, twee voor Niall.
Nu stond ik te wachten tot Céline zo komen. Liam had me net ge-smst dat ze waren afgezet. Het was dus echt een kwestie van wachten.
Ik staar voor de zoveelste keer naar mijn schoenen als ik iemand mijn naam hoor vragen. Ik kijk op en Céline staat voor mijn neus. 'What is this?' vraagt ze, met een grote lach op haar gezicht.
Ik zeg niks, pak haar hand, en neem haar mee naar binnen.

'I have something for you' zeg ik, nadat we gegeten hebben in dit prachtige huis, in deze prachtige kamer.
Lachend kijkt Céline me aan. Uit mijn achterzak vis ik een doosje. Ik weet wat er in zit, ik had het al laten maken voordat ik wist dat ze hierheen zou komen. Ik wilde het haar eerst opsturen, maar had het steeds uitgesteld. Nu pas durfde ik het te geven.

POV Céline
Harry staat voor me met een doosje in z'n handen. 'Close your eyes' zegt hij, en ik doe wat hij me zegt. 'Left or right?'
'Left' antwoord ik. Ik voel hij zijn hand mijn arm vast pakt en iets om mijn arm bind.
Daarna krijg ik een kus op mijn wang gedrukt. 'Open your eyes'
Ik doe mijn ogen open, en zie dat er een zilveren armbandje om mijn pols zit. Er staat iets ingegraveerd.

Harry.

Een armbandje met zijn naam erop. Ik kijk hem eventjes aan. 'You haven't seen this, love' zegt hij, terwijl hij het zilveren plaatje omdraait.

Forever yours.

Staat er op de andere kant. Met lichte tranen in mijn ogen omhels ik hem stevig. 'Thank you so much'
Harry laat zijn hoofd even op het mijne rusten. 'I don't want you to leave' zegt hij zacht.
'Me neither..' zucht ik. Hij drukt een kus op mijn kruin. 'I love you, and don't dare to ever forget that'

POV Harry
Met een paar kussens in mijn rug lig ik op het bed, in de kamer die afgehuurd is. Céline's hoofd ligt op mijn buik. Ze slaapt niet, maar ze is wel ver weg. Zachtjes begin in het eerste couplet van Wake Me Up* van Ed Sheeran te zingen.

I should ink my skin with your name
And take my passport out again and just replace it
See I could do without a tan on my left hand where my fourth finger meets my knuckle
And I should run you a hot bath and fill it up with bubbles
'Cos maybe you're loveable and maybe you're my snowflake
And your eyes turn from green to grey in the winter
I'll hold you in a cold place
And you should never cut your hair 'cos I love the way you flick it off your shoulder
And you will never know just how beautiful you are to me
But maybe I'm just in love when you wake me up


Aan haar regelmatige ademhaling zie ik dat ze in slaap is gevallen. Ik knip het lichtje naast het bed uit, en sluit mijn ogen. Morgen was ze weg.

-






* Link naar Wake Me Up - Ed Sheeran.
http://www.youtube.com/watch?v=lFhwqVH5hRk

Reageer (2)

  • hipstaplease

    kan nogsteeds huilen om dit haha =$

    1 decennium geleden
  • Daanique

    zoo schattig(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen