POV Céline
Ik hoor de meisjes praten. Ik probeer zo onopvallend mogelijk mee te luisteren. Nederlands. Ik hoor toch echt duidelijk Nederlands.
Ik pak mijn mobiel en open het What's App gesprek met Elvira en begin te typen.

Celine - Luister je mee met het gesprek van die 2 meisjes?
Elvira - Ja, zijn ze nou Nederlands?
Celine - Ja ik denk het..
Elvira - okee.. Laten we verder mee luisteren..

We maken even kort oogcontact en luisteren verder. 'Do you like the milkshake?' vraagt Harry, als ik net diep in het gesprek zit.
'Yes I do' glimlach ik zenuwachtig. 'Do you want to taste mine?'
Ik knik en Harry steekt de beker naar me uit. 'Lekker' zeg ik.
'I guess that means that you like it?' vraagt Harry. Ik moet lachen.
'Yes, I like it'
Een van de meisjes pakt een camera uit haar tas. 'I guess she wants to take a picture with you' fluister ik in Harry's oor.
Ik had gelijk, want daarna komen de meisjes op ons afgelopen.
'Can we take picture with you?' vraagt de blonde van de twee aan Harry.
'Ofcourse' antwoord hij, terwijl hij zich van de kruk laat glijden. Het blonde meisje gaat naast Harry staan en ik drink rustig door van de milkshake. 'Can you give her a kiss on the cheek?' vraagt het meisje met het donkere haar, die de foto gaat maken. Het meisje met het blonde haar glunderd helemaal bij de vraag die haar vriendin zojuist stelde. Harry geeft geen antwoord, maar zoekt eerst contact met mij. Glimlachend knik ik. Het maakt me niks uit als hij haar een kus op de wang geeft, ik weet toch dat het voor hem niks betekend.

POV Niall
Nadat de meisjes met ons allemaal op de foto zijn geweest lopen we allemaal Milkshake City uit. Het begint al aardig donker te worden en de lichtjes springen aan. Elvira en Céline hoor ik achter me lachen, Zayn loopt naast me. Ik kijk even achterom en zie wat me zo blij maakt; als ze lacht.
Ik glimlach terwijl ik mijn hoofd weer omdraai. 'Aaw, you are so deeply in love bebz' zegt Zayn met zijn komische accent wat hij opzet. Ik duw hem voor de grap een stukje opzij. Maar gelijk had hij wel, ik was echt verliefd op haar.

POV Harry
We hebben al heel ver gelopen. Ik ben doodmoe. De heledag zijn we al op pad. Gelukkig is ons huis nu weer in zicht. Liam en Louis hebben Danielle en Eleanor naar huis gebracht, wat betekend dat we weer met z'n zevenen zijn. Liam doet de sleutel in het sleutelgat. Ik laat mezelf neer ploffen op de bank en zucht. 'I'm hungry' zegt Niall, die naast me komt zitten. Hoofdschuddend kijk ik hem aan.
'Eat this, Niall' zegt Louis terwijl hij drie appels naar hem toe gooit.
'Aaah! Louis! That hurts!' roept hij, aangezien de appel vol op zijn schouder terecht kwam.
Ik moet een beetje lachen. Ik trek Céline naar me toe en druk een kus op haar mond. 'Please get a room you two!' roept Louis. 'And Niall, you too!'
Lachend sta ik op. 'I didn't even kissed her' protesteerd Niall, met zijn mond nog vol appel. 'I was just preparing myself. So.. get. a. room!'
Met z'n vieren lopen we naar boven en we horen Liam en Zayn nog lachen beneden. Nu was de laatste avond samen, de dag is bijna voorbij.

-

Reageer (1)

  • Daanique

    love it(H)
    echt zoo schattig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen