People will hurt you, but that is not an excuse to hurt someone back.

Zaterdag 9 september 2006


~ Bill Kaulitz
‘Zullen we vanavond uitgaan? Ik heb wel zin om weer eens een keer lekker los te gaan. Nu we toch weer naar school moeten als normale jongens, hoort dat er ook bij.’ De jongens stemmen grijnzend in bij het idee. ‘Maar,’ verbaasd kijkt iedereen Georg aan, ‘ Dan moeten we wel drank hebben voor het indrinken.’ Hij staat samen met Gustav op. ‘Wij gaan wel even naar de supermarkt. We kunnen hier wel slapen, toch?’ Ik knik. Georg en Gustav kunnen altijd hier slapen. Gisteren hebben we al iets gedaan voor Gustav zijn verjaardag. Ook al wou hij het niet, een 19de verjaardag kan je niet overslaan!

Terwijl Gustav en Georg naar de supermarkt zijn voor drank, leggen Tom en ik de bedden zo zodat we er met vier man op kunnen slapen. Ik zou er best veel voor over hebben om een gewone avond te hebben. Zonder al te veel herkend te worden.

‘We zijn er weer!’ Gustav en Georg komen naar boven gelopen met 3 flessen drank en een kratje bier bij zich. ‘Hoe gaan we eigenlijk naar de stad vanavond?’ Ik haal mijn schouders op. ‘We kunnen een taxi bellen of we kunnen heen lopen en terug een taxi. Als het maar duidelijk mag zijn dat ik niet ga rijden!’
Ik denk niet dat iemand van ons er veel voor voelt om vanavond de BOB te zijn.
We kijken eerst een filmpje. Daarna drinken we wat in en doen we een drankspelletje. Voor we het weten is het al elk uur en vertrekken we richting de stad. Het zal nog wel een half uurtje lopen zijn ongeveer.

Het frisse windje dat waait, maakt ons allemaal weer iets meer nuchter dan dat we waren. Zo dat we nog een beetje normaal lopen en de paparazzi niet gelijk op ons afduikt. Het zou fijn zijn als morgen niet al onze foto`s van het uitgaan in de bladen stond en dat we dan morgen of maandag een woedende David aan ons broek hebben hangen. Een manager hebben is heel handig, behalve als ze boos of chagrijnig zijn. Dan kan je echt de wind van voren krijgen over wat je allemaal wel en niet mag doen.

Het spijt me echt heel erg dat het zolang duurde!
Maar mijn school had mijn vrije tijd gekidnapt.
Maargoed, hier dus een nieuw deeltje!
Reacties en kudo`s?
(flower)

Reageer (4)

  • AmenFashion

    Sorry dat ik nu pas lees x) Maar hey! Hebben die twee mekaar nu nog niet ontmoet? o.O xD

    1 decennium geleden
  • jerasu

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Stoute school, die doet niet anders ;(

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Leuk deeltje!
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen