Foto bij OS9 || Louis Tomlinson voor Liboiron

Everybody loves Louis!

Ik groet de taxichauffeur die me alleen chagrijnig aankijkt en dan snel weg rijd. Gezellig type… Ik sleur mijn koffer over de stoep en kijk naar het appartementencomplex waar ik voor sta. Ik glimlach en bel dan aan. Het duurt even maar dan gaat de deur langzaam open. Even ben ik sprakeloos, de jongen heeft de mooiste ogen die ik ooit heb gezien. Hij kan zijn blik ook niet losscheuren en bekijkt elk klein detail van mijn gezicht. Ik laat mijn blik over zijn bruine haar glijden, en over zijn prachtige helderblauwe ogen waar je eindeloos naar kunt kijken. Ze weerspiegelen een vrolijke twinkeling.

‘Layla!’ Harry verstoort ons kleine momentje ruw door de deur verder te openen en me stevig te omhelzen. ‘Hey Haz’ zeg ik enthousiast en ik sla mijn armen stevig om zijn nek. Hij zwiert me even rond en houd me dan een stukje van zich af. ‘Wat leuk om je weer te zien, je ziet er goed uit’ grijnst hij en ik rol even met mijn ogen. ‘Familie, vergeten?’ hij lacht en haalt zijn schouders op. ‘Familie van Harry Styles móet er wel goed uitzien’ lacht hij en ik geef hem een stomp. ‘Gelukkig heb ik de manieren van de andere kant van de familie’ zeg ik nuchter. De jongen in de deuropening lacht om mijn opmerking. ‘Haz pak m’n koffer en doe weer normaal’ zeg ik met een stralende glimlach en hij rolt met zijn ogen. Hij doet echter wel wat ik zeg en hij loopt de gang in. ‘Dit is Louis Tomlinson, mijn huisgenootje’ ‘omdat je minderjarig was’ ‘was ja’ mompelt Harry en ik grijns. ‘Layla Marvick’ zeg ik en ik steek mijn hand uit. De jongen negeert mijn hand echter en trekt me in een warme omhelzing. Een tintelend gevoel glijd door mijn lichaam terwijl ik onopvallend de geur van de jongen opsnuif. Louis Tomlinson… Oh dit was zo fout. Hij was de beste vriend van mijn neef…

‘Maar je bent dus ouder dan Harry?’ vraagt Louis en ik grijns. ‘Ik ben één maand ouder’ Louis lacht om Harry’s zure gezicht en ik glimlach. Louis’ lach was aanstekelijk, het leek een beetje op de belletjes van een arrenslee. Iedereen kreeg daarvan automatisch een glimlach op zijn gezicht. Dat was ook zo bij de lach van Louis. ‘Ah daar zal je de andere hebben’ zegt Harry enthousiast en hij loopt naar de deur waardoor Louis en ik alleen achterblijven. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe hij me bekijkt en ik wordt een beetje rood. Gelukkig komen dan de overige drie bandleden binnen en ik spring op. 'Jij moet Layla zijn!' zegt de jongen met een licht getinte huid met een grote glimlach en ik wordt drie keer geknuffeld. Liam, Zayn en Niall stellen zich voor en laten zich dan op de bank ploffen. 'Je hebt dezelfde ogen als Harry' merkt Liam op en ik knik. 'Ja dat hoor ik wel vaker' zeg ik en ik kijk even glimlachend naar Harry. Die heeft zijn blik echter op mijn buurman gericht, Louis. Die lijkt een beetje afwezig.

De middag met de jongens vliegt voorbij en ik geniet. Het was een goed idee geweest om een vakantie te nemen hier. De jongens waren super aardig en knettergek. En Louis... Ja die had iets speciaal. Maar, ik probeerde het gvoel zo veel mogelijk te negeren omdat hij Harry's beste vriend is, en ik Harry's nichtje ben. Dat zou gewoon raar zijn. 'Zullen we naar de Mac?' er wordt enthousiast gereageerd op het voorstel van de blonde Ier en zo staan we niet veel later buiten. Ik begin te lopen maar wordt al snel terug getrokken. Verbaast kijk ik op en wordt rood als ik zie hoe dicht ik bij Louis sta. Hij laat me los, en ik meen te zien dat hij ook lichte blosjes op zijn wangen heeft staan. 'Eh we moeten die kant op' stamelt hij en ik knik. 'Oke, oeps' grijns ik en hij lacht zachtjes. Met zijn zessen lopen we naar de Mac waar ik voor een chicken burger ga. Niet té vet maar wel erg lekker. Ook neem ik er een portie frietjes bij en een grote cola.

Als iedereen eindelijk zijn berg eten op heeft slenteren we richting het huis van de jongens. Ik ben eigenlijk een beetje moe. Dus zodra we terug zijn en ik met Harry en Louis in het appartement ben ga ik even douchen en dan trek ik mijn pyjama aan, een simpel shortje en een topje. 'Ik ga slapen jongens, ik ben erg moe' de twee kijken op en glimlachen. Harry staat op en knuffelt me even. Ik glimlach naar Louis en wil dan weglopen. 'Krijgt Louis geen knuffel?' ik wordt weer rood 'ik ben geen kleuter Haz' mompel ik en kijk Louis dan aan. Die grijnst en staat op. Hij slaat zijn armen langer dan nodig om me heen en weer tintelt mijn hele lichaam bij zijn aanrakingen. Blozend laten we elkaar weer los en ik loop snel naar de kamer waar ik sliep. Ik duik in bed en lig een tijdje te woelen voor ik eindelijk in slaap val.

'Goedemorgen!' roept Harry vrolijk door de kamer en ik kijk hem slaperig aan. 'Oh rot op' grom ik slaperig en hij lacht. 'Ochtendhumeur? Nou niet zeuren hoor. Opstaan, ik heb ontbijt gemaakt!’ zegt hij vrolijk. Ik knik slaperig en hij loopt weer weg. Ik hoor hem tegen Louis schreeuwen dat hij op moet staan en grinnik. Ik kom uit bed en trek een trui over mijn pyjama, dan bind ik mijn haar bijéén in een rommelige knot en loop rustig naar de keuken. Er staan twee borden klaar, waar Harry net gebakken eieren op gooit. Ik ga zitten en kijk hem vragend aan. ‘Ik moet even met Niall naar de stad, ik heb al gegeten’ zeg hij en ik knik verward. ‘Oh je laat ons weer in de steek’ de stem klinkt als belletjes in mijn oren en ik draai me snel om. ‘Goedemorgen’ zeg ik zacht en hij knipoogt. Dan kijkt hij Harry onschuldig aan en die lacht. ‘Ja, ach. Vind je het erg?’ Louis wordt rood en ik staar naar mijn bord om te verkomen dan ik moet glimlachen. ‘Nou ik ben weg, have fun!’ roept Harry en ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. Hij grijnst en loopt dan naar de gang. Hij komt net zo snel weer terug en trekt Louis mee naar de gang . Verrast kijk ik ze na en frons. Ik schuif naar de tafel en twijfel even of ik moet wachten op Louis.

Hij is echter al snel terug en komt bij me aan tafel zitten. Hij ontwijkt mijn nieuwsgierige blik, mompelt een eet smakelijk en neemt een hap van zijn ei. ‘Wat zei Harry?’ vraag ik na een stilte en hij slikt langzaam zijn hap door. ‘Eh, niks belangrijks’ mompelt hij en ik grinnik. ‘Niet? Waar ging het over dan?’ vraag ik door en ik probeer hem aan te kijken. Hij staart echter naar zijn bord en trommelt zenuwachtig met zijn vingertoppen op tafel. Ik leg aarzelend mijn hand op die van hem. ‘Wat is er Louis? Waarom ben je zo zenuwachtig?’ hij schud zijn hoofd. ‘Jou. Het ging over jou’ zegt hij en ik frons. ‘Dus ik ben niet belangrijk?’ vraag ik teleurgesteld en ik spring van de stoel. ‘Wat? Nee! Ik bedoel, jawel!’ roept hij en hij springt ook van zijn stoel. ‘Wat bedoel je dan?’ vraag ik verward en hij kijkt me moeilijk aan. ‘Harry vroeg wat ik van je vond’ mompelt hij en ik kijk hem vragend aan. ‘En wat zei je?’ hij bijt twijfelend op zijn lip. ‘Ik zei dat ik je geweldig vond, maar dat ik het verwarrend vond dat je zijn nichtje bent en dat ik niet meer wist wat ik moest doen omdat je me gek maakt, ik heb denk ik nog nooit zo vaak gebloost als gister en ik weet het gewoon niet meer’ ratelt hij en ik kijk hem verrast aan. Ik wordt vuurrood en hij glimlacht even. Hij wrijft even over mijn wang en kijkt me recht aan. ‘Wat zei Harry?’ fluister ik en zijn glimlach wordt groter. ‘Dat hij het geweldig zou vinden als ik familie van hem zou worden’ ik bijt op mijn lip en kijk Louis stralend aan.

Zijn handen glijden langzaam rond mijn middel zodat ik tegen hem aan kom te staan. Ik kijk iets omhoog naar zijn gezicht. Ik zie zijn blik naar mijn lippen glijden en bijt even verleidelijk op mijn lip. ‘Pest me niet’ fluister ik en hij komt dichterbij. Eerst slaat zijn warme adem tegen mijn gezicht, gevolgd door zijn zachte lippen. Ik sla mijn armen om zijn nek en kus hem terug. Wel eens gelezen over vuurwerk bij een eerste kus? Zo voelde dit ook. Alsof we voor elkaar waren gemaakt: als twee puzzelstukjes die op hun plaats vielen. Ik laat mijn handen langzaam door zijn haar gaan. Hij likt met zijn tong langs mijn onderlip waarna ik met mijn tong zijn tong op zoek.

‘Intressant ontbijt dit’ klinkt een verraste stem en Louis en ik kijken allebei blozend naar Zayn. Ik bijt weer op mijn lip en leg mijn hoofd even tegen Louis’ borst aan. Louis glimlacht dolgelukkig en Zayn lacht vrolijk. ‘Ik ben al weer weg’ lacht hij en ik kijk weer op naar Louis. ‘Wil je mijn meisje zijn?’ ik knik duidelijk en geef hem weer een kus.

Reageer (4)

  • SpecialMofo

    Amazing! (H)

    1 decennium geleden
  • Hood

    I love it! (: het is echt een geweldige one shot! (:
    Sowieso dat ik hem nog een paar keer zal terug lezen! <3
    Bedankt! <3

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    like like like like <3

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Haha, hoe droog; 'interessant ontbijt dit.'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen