Foto bij O49.

POV Elvira
Eleanor kijkt me lachend aan. 'I like it that you're both in red' zegt ze.
'Thank you' zeg ik. 'We should also go out in matching colours, Lou' vervolgt ze daarna terwijl ze zich op Louis richt. 'Yeah, we can do that' antwoord Louis, terwijl hij een slokje van zijn thee neemt.
'Tell us a littlebit more about you' zegt Danielle, die Céline en mij vragend aan kijkt. 'Begin jij maar' zegt Céline tegen mij.
'I'm 15 years old. I'm born in Amsterdam, I have one younger sister. Her name is Esmay. I love to dance, to sing , to shop and something I still love is fangirling about One Direction'
Ik voel dat Niall zachtjes over m'n hand aait met zijn hand. Danielle en Eleanor knikken als een soort 'goedkeuring'. 'And Céline. Tell us about you'
Céline verteld ook wat over zich zelf. Na een kleine ongemakkelijke stilte komt Zayn met het idee om door Londen te gaan lopen, aangezien Céline en ik morgen avond alweer vertrekken. Iets waar ik nog niet aan we denken. Ik wil niet weg. Nu niet, morgen niet, nooit.
Ik sta op en loop alvast naar de kapstok. Als niet veel later Niall aan gelopen komt en zijn jas van de kapstok pakt, staar ik even naar hem. 'Is there something wrong?' vraagt hij aan me.
'No' zeg ik, met een kleine glimlach. 'I just love you, Niall'
Niall zet een stapje naar voor en omhelst me. 'I love you too' fluisterd hij zacht.

POV Harry
Ik trek de deur achter me dicht en we lopen met zijn alle naar buiten. Er is een ijskoude wind buiten, dus ik trek mijn sjaal wat hoger op.
Céline en Elvira lopen achter me met Eleanor en Danielle te praten. Niall en Liam hebben ook een of ander gesprek en Louis en Zayn zijn in hun eigen wereld.
Na een tijdje lopen roep ik 'What do you want to see?' naar achter. De meisjes kijken op. 'Show us everything where you love to come, we have to whole day' zegt Céline. Ik loop een stukje naar achter en pak haar hand. 'I am going to miss you when you are gone'
Omdat ze een stuk kleiner is dan kijk kijkt ze schuin omhoog. 'I'm going to miss you too, Harry. But there's Skype. And when I've finished my exams you can come over to me, or I can come over to you' Ik knik.
'But let's enjoy this day. It's only 1PM'
Ik druk haar even tegen me aan en haal mijn neus op.
Ik ga haar echt vreselijk missen als ze weg is..

POV Niall
Na een lange tijd lopen komen we bij het eerste punt om te laten zien. The Big Ben.Ik snap niet hoe het kwam dat mensen hem zo mooi op foto's kregen, want ik werkelijkheid was het een lelijke, grauwe klok.
Alleen 's nachts, dan was ie prachtig verlicht.
Ik zie dat Harry en Céline, Liam en Danielle en Louis en Eleanor samen lopen. Elvira loopt aan de ene kant van mij, en aan de andere kant loopt Zayn. Oppeens was hij de enige die niet meer single was. Ik weet niet of hij het daar moeilijk mee had want ik had het nooit gevraagd.
'This is The Big Ben, girls' roept Danielle achter ons. Elvira en Céline kijken een beetje omhoog om de klok te bekijken. Ze zegt niks, en ik zie aan haar gezicht dat ze niet zo goed weet wat ze ervan moet denken.
'Where do you think about?' vraag ik lachend. Uit een dagdroom wakker wordend kijkt ze me aan. 'To be honest..' begint ze. 'This is the ugliest thing I've ever seen'
Ik schiet in de lach. 'Good, so I'm not the only one who thinks that' zeg ik.
Nog steeds lachend lopen we weer verder. We laten The Londen Bridge zien, we zien enkele rode dubbeldekkers, en we maken foto's in rode telefooncellen.
Na een tijdje heb ik echt wel zin om iets te eten of te drinken. 'Can we please go to Milkshake City?' vraag ik, waarna iedereen me lachend aan staart.
'Please?' probeer ik nog, maar gelukkig stemt iedereen al in. Ik had nu al zin in de romige, koude milkshake...

POV Céline
Lachend om Niall, die natuurlijk weer wat nodig had in zijn maag, lopen we richting Milkshake City.
Eenmaal aangekomen opent Niall de deur. Ik kijk om me heen in de winkel met een roze-wit design. Er is een wall of fame, en ik zie dat ze jongens er ook een paar keer tussen hangen. Ik bekijk het bord uitvoerig, totdat ik de 1D milkshake vind. 'I want the One Direction milkshake' zeg ik tegen Harry. 'Good choice. It's delicious' zegt de jongen achter de toonbank. Als we allemaal onze bestelling gedaan hebben, en alle 9 met een milkshake op de krukjes gaan zitten die in de winkel staan, valt er even een stilte. Iedereen geniet blijkbaar van de milkshake.
Niet veel later komen er twee meisjes binnen gelopen. Ze slaan hun hand voor hun mond als ze de jongens zien zitten, maar bestellen eerst gewoon hun milkshake. Als ze beide hun milkshake hebben beginnen ze wat te smoezen. Ik doe m'n best om niet mee te luisteren, maar ik hoor meteen dat ze niet uit de UK komen. Ik weet het niet 100% zeker, maar volgens mij praatte er zojuist toch echt eentje Nederlands.

-

Reageer (2)

  • LouisBoobear

    Kreeg gewoon tranen in mijn ogen bij dat part van Hazz. - overemotioneel, i need to lose my ovaries - LOL JK.

    1 decennium geleden
  • Niallerrrx

    VERDER!!!
    yeaah buddie, eerste reactie!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen