POV Céline

Ik zit op de armleuning van de bank. Harry zit naast me en Louis krijgt net een sms van Eleanor dat ze onderweg is met Danielle. Ik weet al dat het kansloos is om Elvira nu te gaan roepen dus smste ik snel.

New message to: Elvira
Eleanor en Danielle zijn er al bijna. Schiet eens op jullie! X

Ik druk op de verzend knop en niet veel later komen Elvira en Niall de trap af. Beide in het rood.
Het ziet er best wel schattig uit. Ik vouw mn hand een beetje in de mouw van mn sweater. Het was best wel koud in huis. ‘Should I make some tea?’ vraag ik daarom. Liam stemt in en ik loop naar de keuken om de waterkoker vol te laten lopen. Ik druk op het aanknopje en leun lichtjes tegen het aanrecht blad aan. Ik sla mijn armen overelkaar en wrijf zachtjes over mijn bovenarmen heen. Ik had het echt koud. Het water in de waterkoker begint al zachtjes te borrelen. Ik vind een theepot en pak 9 kopjes uit de kast. De waterkoker slaat af en ik giet het water in theepot. Ik doop het thee zakje erin en laat hem erin zitten. Met de theepot en de kopjes loop ik weer naar de woonkamer. Net wanneer ik alles op het tafeltje heb gezet gaat de bel. ‘I’ll open the door’ zegt Liam en hij springt van de bank af. Ik ga weer op de bankleuning zitten. ‘Is there some thing wrong?’ vraagt Harry, terwijl hij me schuin omhoog aankijkt. ‘No, I’m fine’ zeg ik. ‘it’s just a littlebit cold in here’.
Harry kijkt me hoofdschuddend aan en trekt me op zijn schoot. ‘I’ll warm you up’ zegt hij zachtjes terwijl hij mijn armen probeert te verwarmen zoals ik het zelf ook al geprobeerd had in de keuken.
Ik glimlach voorzichtig. Niet veel later komen Louis en Liam de woonkamer in gelopen met Eleanor en Danielle. Elvira, Niall, Harry en ik staan op. Louis neemt als eerst het woord. ‘Eleanor, this here is Elvira’ Eleanor glimlacht schud Elvira’s hand. ‘And this is Céline’ zegt hij, terwijl hij naar mij kijkt. Ik geef haar ook een hand. ‘Nice to meet you girls’ zegt Eleanor.
‘I guess you heard what Louis just said?’ vraagt Liam aan Danielle. Danielle lacht en geeft mij en Elvira ook een hand. ‘Nice to finally meet you girls’ zegt Danielle. ‘We’ve heard a lot about you, haven’t we Eleanor?’
Niall begint te glimlachen en drukt Elvira tegen zich aan. Hij ziet er zo trots uit. ‘Did you told them anything about me?’ vraag ik aan Harry, die andere kant opkijkt. ‘He told us a lot’ zegt Eleanor. ‘He’s very happy with you Céline’ zegt ze. Harry draait zijn hoofd voorzichtig om en glimlacht voorzichig. Is hij nou opeens verlegen?
Ik haal mijn hand door zijn krullen waarna hij zijn armen om me heen slaat. ‘Yes. I am very happy with you’
Ik druk een kusje op zijn kruin. ‘Who wants some tea?’ vraag ik vrolijk. Iedereen wilt en ik schenk de kopjes vol.

-

Reageer (1)

  • Daanique

    how cute!!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen