Foto bij OS7 || Zayn Malik voor nolikes 16+

zooo,
ik probeer elke dag minstens één one-shot te plaatsen (:

‘Ik wil je, nu’ hijgt hij in mijn oor en ik giechel. Ik druk mijn lippen weer op die van hem en we verwikkelen ons in een hevige tongzoen. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel heen. Hij wandelt naar de bank en laat ons er op vallen. Hij trekt het jurkje van mijn lichaam en laat zijn ogen elke vierkante centimeter van mijn lichaam bekijken. Een rode blos kruipt naar mijn wangen. Het was absoluut niet de eerste keer dat hij me zo zag, Zayn was een… actief vriendje, maar elke keer liet hij me weer blozen als hij zo keek. Als zijn bruine ogen iets donkerder werden door de lust en hoe hij zijn ademhaling dan ietwat gehaast tussen zijn lippen door blaast. Hij bouwt het verlangen dat door mijn lichaam raast alleen maar meer op door me zo lang niet aan te raken. Ik kijk hem geïrriteerd aan en een vrolijke twinkeling is in zijn ogen te zien. Dan leunt hij over me heen en kust me weer. Zijn handen strelen langs mijn lichaam en hij klikt de BH open. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd en laat zijn broek meteen volgen. Ik wrijf over zijn boxer en hij kreunt. Hij trekt mij slipje weg, en scheurt deze daarbij bijna. Zoals ik al zei, we hadden een actieve relatie. Dat betekende niet dat ik niet van hem hield hoor, ik hield namelijk echt zielsveel van hem. Zijn vingers vinden mijn clitoris en ik kreun luid. Het was maar goed dat hij op zichzelf woonde. ‘Fuck Zayn’ hijg ik en hij grijnst naar me. ‘Uw wens is mijn bevel’ prevelt hij tegen mijn lippen aan en hij trapt zijn boxer uit. Zonder verdere waarschuwing stoot hij in me en ik kreun. De kamer is al snel gevuld met opgewonden geluiden en het duurt niet lang tot we bij ons hoogtepunt zijn.

‘Ik ga even douchen’ fluister ik en ik druk een kus op mijn slaap. ‘Mag ik mee?’ grijnst hij en ik grinnik. ‘Nee’ ik kijk hem even waarschuwend aan en hij knikt met een pruillip. Ik grijns en loop snel naar de badkamer. Ik douche even snel en leg mijn haar in een vlecht. Ik breng wat nieuwe make-up aan en kijk even naar mijn spiegelbeeld. Ik glimlach en loop dan naar de woonkamer. Zayn heeft zich nog niet bewogen. ‘Luilak’ grijns ik en hij wiebelt even met zijn wenkbrauwen. ‘Ik ben moe’ grijnst hij en ik bijt op mijn lip. ‘Aansteller’ zeg ik en hij lacht. Hij komt omhoog en geeft me een kus. ‘Ik ga ook even douchen’ ik knik en kruip op de stoel. Ik hoor de douche aan gaan en al snel begint hij te zingen. Ik glimlach, ik hield zo van zijn stem. Opeens begint zijn mobiel te trillen en ik kijk er naar. Julia. Ik frons, wie was dat? Ik werp een blik op de badkamerdeur, ik hoor de douche uit gaan. Twijfelend pak ik zijn mobiel op en druk na een paar seconden aarzelen op openen.

Heeft ze nog steeds niks door? Wanneer kom je weer, ik heb zin in je.

Langzaam vullen mijn ogen zich met tranen. Ik slik en veeg ze wanhopig weg. Waarom? Ik dacht echt dat ik hem kon vertrouwen. Woede en wanhoop raast door mijn lichaam en ik spring op. Ik trek mijn jas aan en wil het appartement uit stormen. ‘Cindy? Waar ga je heen? Zonder schoenen?’ zegt Zayn verbaast en ik verstijf. Ik draai me langzaam om en kijk hem teleurgesteld aan. Zijn vragende gezicht betrekt meteen. ‘Wat is er aan de hand?’ vraagt hij aarzelend ik en bijt op mijn lip om de tranen tegen te houden. Ik schiet naar mijn schoenen maar Zayn is me voor. ‘Geef mijn schoenen Zayn’ sis ik en hij schud nadrukkelijk zijn hoofd. ‘Oke, dan ga ik zo wel’ sis ik boos en ik stamp de deur uit. ‘CINDY! Wacht!’ ik hoor hem achter me aan komen en fluit snel naar een taxi. Ik stap in en Zayn kijkt me smekend aan. ‘Doe niet zo schijnheilig Zayn. Ga naar Julia toe’ sis ik en hij kijkt me ongelovig aan. Ik geef de taxi een teken om te gaan rijden en binnen een paar seconden rollen de tranen over mijn wangen.

Ik houd het precies een week uit om Zayn te ontlopen, maar dan staat hij opeens voor mijn neus. Ik wil de voordeur weer dichtgooien maar hij zet snel zijn voet er tussen en duwt hem met geweld open. Ik spring geschrokken naar achteren en kijk hem verdrietig aan. ‘Ga weg’ stamel ik en hij schud zijn hoofd. ‘Het spijt me Cindy. Je moet me geloven’ fluistert hij en ik schud mijn hoofd. ‘Rot toch op met je excuses. Ik wil het niet horen. Je deed het met haar en had niet het lef om het uit te maken met mij’ mijn stem wordt steeds harder en ik zie hem aarzelend op zijn lip bijten. ‘Maar ik hou va-‘ ‘hou je mond!’ gil ik en hij krimpt geschrokken in één. Met grote ogen staart hij me zwijgend aan. ‘Je houd niet van me Zayn. Wie houd je voor de gek? Je hebt me bedrogen, weet ik veel hoe vaak en hoe lang al. Je houd niét van me Zayn’ sis ik en zijn gezicht betrekt. ‘En kom hier niet de zielige jongen spelen die zijn vriendin heeft verloren, want je had het allemaal zelf in de hand’ sis ik. Ik stap langs hem heen en houd de deur voor hem open. ‘Ik zou nu graag zien dat je weg gaat’ zeg ik, zo rustig mogelijk. ‘Alsjeblieft’ fluistert hij en hij stapt naar me toe. Ik kijk twee tellen recht in zijn ogen en wend dan mijn blik af. ‘Zayn kom op. We weten allebei dat je het verknalt hebt’ mompel ik. ‘Maar ik HOU van je Cindy, jij bent diegene waarmee ik mijn leven wil delen, trouwen, kinderen krijgen. Ik hou zo veel van je, ik heb zo veel spijt van wat ik heb gedaan. Ik was dronken en de jongens ook, en er werd wat gepusht en ja… het was éénmalig, al leek het via dat sms’je meer. Ik probeer niet goed te praten wat ik heb gedaan, maar je moet me geloven. Als je wil, vraag ik je nu ten huwelijk want ik weet dat jij diegene bent waarmee ik mijn leven wil delen’ ratelt hij en tranen vormen zich in mijn ogen. Ik schud langzaam met mijn hoofd. ‘Ik ben 16, jij ben 19, ik wil helemaal geen huwelijk nu. Daar gaat het niet om’ fluister ik en hij kijkt me wanhopig aan. ‘Maar ik hou wel van je, dus ik geef je een kans. Een laatste kans’ stamel ik trillerig en ik zie hoe verbaast hij is. Hij omhelst me stevig en fluistert wel honderd keer ‘sorry’ in mijn oor. ‘Geef me de tijd Zayn, het doet pijn. Maar ik hou van je, vergeet dat niet’ hij knijpt me bijna fijn. ‘Ik hou van je Cindy. Wat er ook gebeurt.’

Reageer (3)

  • YumMayo

    aww mooi :D

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Cute(H)

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    aaaawh <3
    I love it <3
    Thankyouuuuuu <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen