Foto bij 4

Toen ik in de tuin aankwam lag zayn op de strandstoel harry had louis in ze nek en liam deed bommetje van de springplank gevolgd door naill.
'Come on!yeaah haaa'riep lou. Harry gooide lou van zijn schouders af en keek me verbaast aan. de rest volgde zijn blik. Okee dit was eng.
'Wat is er' vroeg ik angstig
harry en louis begonne water op met te spatteren. ik nam vlug de lachtmatras die voor mijn voeten lag als dekking en sprongen het water in . Lou duwde me eraf en sprong erzelf op harry ging naast hem zitten. Naill keek naar me en ik begreep zijn idee we donken onder en duwde de luchtmatras om.
WhaaaA!'shreeuwden harry en lou tegelijk.

Na een anderhalf uurtje waterpret gingen we terug naar binnen het begon buiten erg koud te worden omdanks dat het water verwarmd was. opeens waren ze allemaal stil. Begrijpelijk na zo'n drukke dag. Ze ploften in de zetel en zette de televisie aan.
Ik ga me evenomkleden'zij ik en ging naar boven. Ik was erg moe en zette me neer op mijn bed. ik was zo blij dat ik harry terug ben tegengekomen mijn geluk kon niet meer op!

Harry---
'Waar is yass'
'Die ging zich omkleden'zij lou.
'Dat was anderhalf uur geleden'zij liam.
'Hmmm ik zal eens gaan kijken' de rest knikte instemmend. Ik wandelde de trap op en klopte zachtjes op de deur van haar kamer. Hmm geen reactie. Ik opende de deur en zag haar op bed liggen. Ik sloop naar haar toe. Zelfs als ze sliep stond er een glimlach op haar mond. Ik legde het deken over haar en merkte dat ze iets in haar hand had. Ik nam het voorzichtig zodat ze niet wakker werd. Het was de foto waar ze me een kus gaf toen ik sliep. Dat waren mooie tijden. Lou kwam de kamer binnengetrippeld.
'Ahh hoe schattig'fluisterede hij. Ik glimlachte.
Maar harry er is een klein probleempje' ik keek lou geschrokken aan wat hadden ze nu weer gedaan.
'Ik weet de weg naar ons busje nietmeer dus vroegen we ons af of yass het erg zou vinden dat we hier blijven slapen' opgelucht keek ik naar yass ze lag daar zo vredig te slapen.
'Ik denk niet dat ze het erg vind anders had ze ons toch nooit mee naar hier genomen' lou kinkte instemmend.
'Oke ik en naill slapen in de kamer hiernaast en liam en Zayn op de zetels' ik knikte.
'Ik zal hier wel op de zetel slapen'
Lou glimlachte 'slaap goed alleliefste harry!' En liep naar de kamer ernaast. Iets later slofte nail voorbij. Ik keek naar de foto en stak hem in mijn zak. De zetel lag vol met kleren en spullen door lou zijn 'ondekkingstocht'. Ik legde me neer lang yass iets in me zij dat ze het niet erg ging vinden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen