Foto bij 3

3 minuten later stonden we voor het huis.
'Ik had me een appartementje voorgesteld'Zij harry
'Haha ja hier woonden we vroeger maar mijn ouders wilden liever op een rustige plaatse wonen dus zijn net buiten de stad gaan wonen' ik deed de deur open en liep door de gang naar binnen. De jongens gingen ommiddelijk in de zetels zitten.
'Wat willen jullie drinken er is cola , water en fruitsap'
Cola'zijden ze alle vijf in koor. Ik schonk de glazen in en gaf ze aan de jongens.
'Zo harold stel je vrienden eens aan me voor' ze keken me allemaal niet begrijpend aan.
'Heb je x-faxtor niet gevolgd'vroeg hij verbaast.
'Nee de voorbije 2 jaar heb ik bijna geen tv gekeken omdat ik het zo druk had met school'
'Ah wel dit is liam'hij wees naar de jongen die naast hem zat.
'Dat daar is naill' de blonde jongen
'Dit is zayn'de jongen met zwart haar 'and last but not least louis' de jongen met het justin bieber haar.
'En harry wie is dit meisje'vroeg liam. Harry knipoogde naar me.
'Wel dit is yasemin yass voor vrienden. Ik heb met haar op school en in de klas gezeten. Ze was toen een van mijn beste vrienden.
'Oooh harry'glimlachte ik gecharmeerd.
'Maar op ons voorlaaste jaar moest ze verhuizen naar londen' de jongens leken het eindelijk te begrijpen.
'Waar is het toilet?'vroeg louis
'De eerste deur links als je de trap opgaat'glimlachte ik. Louis rende de kamer uit. We babbelden wat over x-factor en hoeveel vriendinnen harry ondertusen al gehad had. Maar ons gesprek werd verstoord door een luide gil.
'Iiiiiiiiiieeeeeee!'hoorden we boven.
'Lou Wat is er?'riep liam.
Toen hoorde we een luid gelach
'Hahahahahha'
Euhm ik ga toch maar eens kijken' ik spurtte de kamer uit en liep de trap op. Boven zag ik een oranje boa aan mijn kamerdeur liggen. ik kon al raden dat louis daar was.
'Wat is er'zij ik toen ik mijn kamer binnenwandelde. Mijn vraag werd al snel beantwoord de heeeeeeeele kamer lag vol met knuffels en kleren. Louis had duidelijk de kist met mijn oude spullen geplunderd. Hij keek me geschrokken aan toen hij op mij bed aant springen was. Hij had een blauwe tutu , elfen vleugels en een kroontje aan.
'Euhm....'stamelde hij en hij keek naar de grond.
Ik lachte en nam de vleugels die voor mijn voeten lagen en deed ze aan. Ik pakte het superman masker dat nog in de kist lag en deed het op.
'Supperrrrrwomaaaaaaann!!!'schreeuwde ik en ik riep naar het bed toe.
'I'm tinkerbell!'zij louis met een hoge stem. We keken elkaar serieus aan. Maar proetsen het iets later uit van het lachen. Ik nam en kussen en louis volgde mijn voorbeeld. De pluimen vlogen in het rond. Na een paar slagen lagen we uitgeteld op het bed, man wat vermoeiend.we hadden niet eens gemerkt dat de rest stond toe te kijken aan de deur. Harry had de boa rond zich gedaan en glimlachte. Hij wandelde de kamer binnen en keek verbaast naar de kast waar foto's opstonden. Hij nam een kader van de kast. Ik kon al raden welke dat was.
'Hoe .... Wanneer was dat?' ik beet op mijn lip het was een foto waar ik harry een kus op zijn wang gaf toen hij sliep.
'Toen we terug kwamen van de sportdag naar het meer' stamelde ik. Harry keek me verbaast aan en glimlachte. zijn ogen twinkelden zoals vroeger.
'Zullen we anders iets eten ik heb honger' zij niall om de stilte te verbreken.
'Jaa ik heb ook wel honger'lachte zayn.
'Er zij nog pizza's in de diepvries'
'Jaaaa pizzaaaa'riep louis en hij tilde me op en legde me op zijn schouders'maar ik heb meer zin in gegrilde yasemin'lachte hij.
'Nee'gilde ik en ik spartelde maar dat hielp niet veel lou was sterker dan ik had verwacht. Hij liep met me op zijn schouder de trap af en liep de keuken in. Hij zette me neer op de keukentafel.
'Niet bewegen en als je probeert te ontsnappen....'drijgde hij.
'Ik zou niet durven'lachte ik.
'Zo waar liggen die pizza's'zij hij terwijl hij de diepvries opendeed.
'In de 3 de lade' lou pakte een paar dozen eruit en zette de oven op. Liam, harry en zayn sprongen de kamer binnen.
'WHAAAAAAAAAAHH'riepen ze tegelijk. Zayn had een zorro masker een een cape aan. Liam was verkleed als een indiaan en harry had zich in het superman pak gewurmd dat hem duidelijk veel te klein was.
'Aaaaaah'gilde lou terwijl zayn een lasso rond hem wierp. Liam en harry tilden me op en liepen met me naar de woonkamer gevolgd door zayn die louis achter hem aan sleepte. Ze gooide me in de zetel en bonden lou vast aan het salontafeltje.
'whaaaaaaaaaaaaaaaaa victory!!!!' riepen ze in koor. Ze gingen de keuken in en kwamen terug met een paar borden pizza en de fles cola. Ze dropten alles op de salontafel. Naill trippelde de kamer binnen. Hij had hakken, een paarse princessenjurk en een pruik met lange blonde haren. Iedereen proestte het uit van het lachen.
'Kijk wat ik heb gevonden!'zij hij met een piepstem en haalde de wii achter zijn rug tevoorschijn. Iedereen kinkte instemmend en naill sloot hem aan aan de tv. Zayn maakte louis los. Ik nam just dance3 uit de kast en startte het op. Louis en naill wilden beginnen ze dansten op een liedje wat ik zelf niet kende .
'Come on lou'riep naill die aan het winnen was.
De volgende waren ik en harry. katy perry galmde door het hele huis. Harry was er verbazend goed in en won ook.
'Whiiiii ik heb van yass gewonnnen!! ' Lachte hij en hij knipoogde.
'Haha maar dat gebeurt niet veel hoor'grijnzde ik terug.
Louis kwam de kamer binnengelopen hij was nog drinken gaan halen in de keuken.
'Wie komt ermee zwemmen?'vroeg lou opgewonden.
'Heb je een zwembad'vroeg liam. Ik knikte ja er waren natuurlijk weinig mensen in londen die een tuin hadden laat staan een zwembad. De jongens liepen naar buiten en ik liep naar boven om mijn bikini aan te doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen