Foto bij 2

3jaar later~

Ik liep de school uit ik moest mijn bus halen. Het was de laatste schooldag dus bijzonder druk. ik wurmde me door alle touristen op straat en zag in de verte de bushalte. De bus stopte er net. Die haalde ik dus niet meer. Ik stopte even om op adem te komen. De volgende bus was er pas over een uur. Ik wandelde weg uit de drukte en kwam in een rustige straat terecht. In de verte hoorde ik allemaal gillende meisjes. Wat was dat nu weer? Ik keek naar de etalage van een antiekhandelaar. Er lag een mooi zakhorloge maar het zou vast erg duur zijn. Opeens liep er iemand tegen me aan en ik viel op de grond.
'Oh sorry' zij hij. Ik zag dat hij naar me toe kwam. Net toen wij zijn hand wou uitsteken veerde ik recht. Hij keek me verbaast aan. Ondertussen kwamen er nog 2 andere jongens bijgelopen. Ze waren uitgeput.
Uit mijn ooghoeken merkte ik dat hij nog steeds met zijn mond open naar me zat te staren.
'Wat heb ik iets van je aan?'
'Yasemin?'vroeg hij aarzelend. Ik keek hem verbaast aan. Zijn bruine krullen en bruingroene ogen.
'Harry?'er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht en hij pakte me vast. Ik kon niet meer op van vreugde. Ondertussen kwamen er nog 2 jongens aangelopen.
'Ze komen eraan' riep een een jongen met zwart haar.
'Ik kan echt nietmeer'zij de blonde.
'Ik ook niet en ik weet helemaal niet eens waar we zijn'zij een jongen met een justin bieber kapsel.
'ja en als we nu terug gaan zitten we helemaal vast'zij de zwartharige weer. Ze keken elkaar hopeloos aan.
'Ik kan jullie helpen 2 straten verder is mijn kot dan kunnen jullie daar rusten' hun gezichten klaarde op en ze knikten toestemmend. In de verte hoorde we gillende meisjes.
'Kom volg me' ik liep de straat uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen