Weekends are a bit like rainbows; they look good from a distance but disappear when you get up close to them.

Zaterdag 9 september 2006


~ Mila Adams

Eindelijk, eindelijk is het weekend. Eindelijk geen school en wat rust. Vermoeid draai ik me om. Het is nog veel te vroeg om wakker te worden. Ik moest gisteravond tot sluitingstijd werken. Naast de bakker, werk ik ook in een café hier in de buurt. Het is zwaar, maar al het geld dat ik heb kan ik later gebruiken voor een eigen huis.
Met een zucht kom ik uit mijn bed. Het is al 11 uur in de morgen. Als ik nog iets wil doen vandaag moet ik er wel nu uit. Ik pak wat schone kleren en sleep mezelf naar de badkamer. Een korte douche zal me goed doen.

Ik haal een ontbijtje uit de keuken. De meeste kinderen zijn buiten aan het spelen. Ik niet. Ik moet mezelf dwingen om aan mijn huiswerk te gaan. Om nog even mijn best te doen, voor het laatste jaar. Om te zorgen dat ik zo snel mogelijk van deze school af ben.
Met veel pijn en moeite heb ik mijn boeken opengeslagen. Ik kan naar de leerstof die in mijn boeken staat. Het ziet er veel te ingewikkeld uit om te snappen, vooral als je nog niet helemaal wakker bent. Misschien moet ik met iets makkelijks beginnen. Iets wat gewoon overschrijven is, iets zoals Duits. Ja, daar kan ik beter mee beginnen.
Ik ruim mijn bureau weer leeg en leg mijn boeken van Duits erop. Hoe meer ik nu doe, hoe langer ik morgen uit kan slapen. Al zal ik toch wel tot in de middag slapen. Ik moet vanavond weer werken, in het café. Ik sta met de laatste dienst ingeroosterd, van 8 uur tot 4 uur vannacht. Het hele café moet na sluitingstijd nog schoon en dat is echt een rotklus.

Jullie weten het!
Nieuw hoofdstuk = reacties en kudo`s!
Meer reacties en kudo`s = sneller een hoofdstukje!
(flower)

Reageer (4)

  • AmenFashion

    Arme meid! Maar Bill heeft wel geld voor een huisje x)

    1 decennium geleden
  • varya

    mooi en schrijf maar snel verder

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen